Viedenská cesta - stará časť-parkovanie-problémové


V riešení
meno
Miloš 20. novembra 2023

Dobrý deň,

Dávam do pozornosti parkovanie na Pečnianskej pred "Excel club", pri ceste je "chodník", len autá tam tak dlho parkujú, že to už nikto ani nevníma, že je to chodník a podľa novej novely z jesene sa tam nemá parkovať.

Bude to treba vyznačiť,nejakú značku, alebo dačo, lebo je to miesto kde nie sú vyznačené parkovacie miesta a začali tam parkovať všetci ktorých vytlačil PAAS z lokality, ale aj rôzny ľudia, ktorý hľadajú dlhodobé parkovanie zadarmo.

20. november 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
20. november 2023

Michal K.

volajte MsP
20. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie parkovania

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.
22. november 2023

Martin Kováč

Prečo značku, a rozširovať vizuálny smog. Proste parkuju tam kde nemajú. mestská Policia si neplní svoju úlohu 🤷🏻‍♂️.
01. február 2024

Miloš

Zatiaľ bez zmeny, parkovanie ešte zhoršuje keď šofér zaparkuje na nevhodné miesto a jeho auto trčí do cesty a ostatní nemôžu poriadni ani okolo neho prejsť, aj kvôli nevhodne umiestnenej značke. Viď žltá šípka.

Nevravím, o tom, že parkovanie na chodníku tu stále nikto nerešpektuje.
01. február 2024

Michal K.

volali ste MsP? co Vam povedali? napiste staznost mailom a odpoved zvedejnite tu
01. február 2024

Miloš

Nejde o to volať policajtov, chodím tadiaľ okolo a toto je tam každý deň. Chcelo by to vyznačiť parkovanie, ktoré v tejto lokalite má byť a možno aj posunúť značku.
18. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v prípade, že zahliadnete motorové vozidlo, ktoré parkuje na chodníku a v okolí sa nenachádza kontrolór PAAS, odporúčame Vám kontaktovať priamo Mestskú políciu, ktorej príslušníci môžu situáciu vyriešiť priamo na mieste.
Ďakujeme za pochopenie a prosíme administrátora o zmenu zodpovednosti.

S pozdravom,

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
18. apríl 2024

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
19. apríl 2024

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
21. apríl 2024

Jano - Star9H6j

Magistrát, bolo by možné aby Vaši kontrolóri v tejto časti si robili kvalitnú robotu po vyše pol roku od spustenia PAAS?
Aj hneď z druhej strany tej budovy parkujú pravidelne 10tky aut mimo vyznačených miest + na trávniku najmä večer a cez víkend (ex-travniku)... nálepku ma tak jedno auto za mesiac.
Miesta ako napr. tu: https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/178407/pecnianska-travnata-plocha-vyjazdene-kolaje + (aj pred/pod terasou)

MSP o tom vie, boli tam viac krat a dali 1,2 papuču (pri nálepkách zjavne nemôžu zjednávať a ospravedlňovať sa vodičom ako "oni nechceli ale niekto ich zavolal")... pričom v okolí bolo ďalších XX aut ktoré nechávajú tak.
23. apríl 2024

Miloš

Admin prosím ťa, toto nemá mať na starosti mestská polícia, ale magistrát, ktorému patrí pozemok, nech to vyznačí paas. Tieto autá stojace na chodníku to je už iba čerešnička na torte.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania