K Horánskej studni-cesta-neposypaná

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
Denisa 04. decembra 2023

Uz druhy den mrzne a uz nesnezi,a nieto Boha co by posypal v starej Dubravke cesty,cisty ľad.Ved ludia chodia do prace aj v sobotu a nedelu,kto kde zase zachrápal,situacia sa opakuje ako minuly rok

04. december 2023

Odpoveď samosprávy

Zimná údržba komunikácií prebehla aj v starej časti Dúbravky. Cesty boli cez víkend opakovane solené a pokračujeme aj cez týždeň až do zabezpečenia ich plnej zjazdnosti. Je samozrejmé, že po nočnom poklese teplôt cesta zamrzne, aj solenie má svoje fyzikálne obmedzenia. Začalo zimné obdobie a treba sa tomu prispôsobiť.
Kto? Oddelenie územného rozvoja

Ing. Rastislav Bagar
prednosta MÚ mestskej časti Bratislava-Dúbravka
04. december 2023

Denisa

Absolutne neakceptovatelna odpoved samospravy.Vyhovorky sa lahko formuluju,ale skutek utek.Aj priznanie si chyby sa považuje za akusi česť.Tu sme sa toho nedockali.Povodna firma,ktora robievala zimnu udrzbu,sypala zamrznute cesty aj v noci a od ultra skoreho rana.Tu uz druhy rok zazivame,ze ked sa pani cestari vyspia,idu cosi posypatV sobotu od poobedia nesnezilo,mrzlo a kazdy na to ....,tak zmente zmluvne podmienky s firmou.Aj v sobotu a v nedelu chodia niektorí ludia do prace,na rozdiel od vikendovych sefmospacov,a nepotrebuju si na cistom lade rozmlatit auto.Ocakavala som priamu reč,ponor do seba,ale uplne zbytocne.

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.