Thalia bez známok života na Rezedovej ul.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
dobrý_sused 02. júna 2015

Vozidlu vypršala platnosť TK a EK v 11/2010. Prosím o odstránenie.

02. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Po preverení majiteľa vozidla bude podnet postúpený na ďalšie konanie na Okresný úrad Bratislava – odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií , ktorý vedie správne konanie a môže udeliť pokutu resp. rozhodnúť o vyradení vozidla z evidencie, nakoľko majiteľ vozidla bez platnej TK a EK porušuje zákon č. 725/2004 Z. z. o podmienkach prevádzky vozidiel v premávke na pozemných komunikáciách.


kancelária starostu
29. marec 2016

Zoltán

Odparkovane auto na Rezedovej ulici

Na rezedovej ulici dlhodobo parkuje auto, kt. nema ziadne SPZ a uz davnejsie dostalo upozornenie od mestskej casti ruzinov. Nanestastie sa s tym stale nic nedeje a auto tam zbytocne zabera parkovacie miesto.
28. apríl 2016

Zoltán

Zaparkovane auto na Rezedovej ulici

Zdravicko,

na Rezedovej ulici dlhodobo parkuje nepojazdne auto bez SPZ s vyzvou od Mestskej casti Ruzinov na odstranenie vozidla a nic sa s tym stale nerobi.

Vopred dakujem
20. jún 2016

Julia

Vrak auta na Rezedovej ulici

Problemom je zaberanie parkovacieho miesta vrakom auta zn. Reanult. STK je po termine, znacky uz ma odtrhnute. Aktualne je vyzva z predneho skla uz tiez odtrhnuta. Predne prave okno je rozbite (nehovoriac o tom, ze tam bolo dlho neupratane sklo hned vedla detskeho ihriska). Vrak prekaza v parkovani inym autam a je uz minimalne rok nepreparkovane.
02. august 2016

Klára

Dobrý deň, tento vrak už odtiahli.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania