29. augusta-vodorovná značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Stano 05. januára 2024

Na šikmých nábehoch z dlažobných kociek na vyvýšenom priechode pre chodcov na ul. 29. augusta pri vyústení Poľnej ulice by bolo vhodné namaľovať biele trojuholníky, aby ho vodiči skôr zbadali.
A asi ešte pár metrov predtým aj upozorniť na zníženú rýchlosť (30 ?), tiež vodorovným značením.
Minule išiel jeden vodič tak rýchlo, že ma na tom priechode skoro zrazil!
V ďalšom podnete číslo #179026 som žiadal skoré pridanie značky "priechod pre chodcov" na stĺp pred priechodom zo strany od Dunajskej ul., na ktorú sa asi zabudlo (foto).

05. január 2024

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
05. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva
Kedy? 2024

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.
05. január 2024

Gregi

Priechod by mal byť taktiež rozšírený, čo sa vodorovného značenia týka, nakoľko je horšie viditeľný z posedu vodiča, keďže zvýšená vozovka umelo tento pohľadový posed ešte znižuje. Dlhšie pásy priechodu budú pútať náležitú pozornosť aj vzhľadom na neštandardné umiestnenie v zákrute.
06. január 2024

Tomáš

Vodorovne znacenie by malo doplnene aj o prechod pre cyklistov alebo nahradena miestom na prechadzanie nakolko cyklotrasa pokracuje na Polnu. Aktualne od Spitalskej nie je legalne cyklistovi umoznene lave odbocenie, takisto od Polnej smerom k Dunajskej.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania