Označenie Matičnej ulice

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 26. júla 2012

Dobrý deň,
už dlhú dobu chýba označenie Matičnej ulice na križovatke s Úradníckou ulicou. Tabuľka bola pôvodne na rožnom dome Úradnicka 8. Po obnovení fasády nebola už tabuľka na dome umiestnená. Výhodnejšie by však bolo umiestniť ju na rožnom dome Úradnícka 10 tak, aby ju videli vodiči prichádzajúci po jednosmernej Úradníckej smerom od Ľudového námestia.
Ďakujem Peter z Matičnej.

27. júl 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

radi by sme Vám pomohli, ale označovanie ulíc tabuľkami ako aj popisné a orientačné čísla domov riešia konkrétne mestské časti. Je preto potrebné sa v tomto prípade obrátiť na Mestskú časť Bratislava-Nové Mesto.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
06. august 2012

Odpoveď samosprávy

Prajem pekný deň,

uličné tabule zabezpečuje naše oddelenie; uličnú tabuľu na Matičnú ulicu objednám vyrobiť v Smaltovni v Skalici, len to bude asi za mesiac, keďže v súčasnosti sa čerpajú aj dovolenky.

Ing. Šmýkalová, OVS magistrátu hl.m. SR BA
30. október 2012

Peter Beníček

Dobrý deň p. Ing. Šmýkalová,
chcem sa spýtať v akom štádiu je riešenie označenia Matičnej ulice.
Ďakujem Peter z Matičnej
19. august 2014

Matúš Čupka

Vzhľadom na to, že podnet bol 2 roky neriešený sme sa rozhodli vyrobiť vlastnú tabuľku a osadili sme ju na vhodné viditeľné miesto :-)
25. august 2014

Jakub

Tento podnet je síce vyriešený, ale nie vďaka činnosti samosprávy. Je na hanbu, že takúto vec museli urobiť dobrovoľníci. Označenie tohto podnetu ako vyriešeného nezaslúžene zlepšuje bilanciu samosprávy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania