Nebezpecna krizovatka bez vyhladu

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

na konci cyprichovej ulice je obtiazne vyjst na cernockeho kedze nove kriky kompletne brania vyhladu do krizovatky a z pravej strany vzdy brania parkujuce auta. je mozne kusok krikov skratit aby bolo vidno a dat zrkadlo tak aby sa zlepsila viditelnost vpravo? teraz tam sofer musi krokom vytrcat predok auta aby nieco uvidel a len dufa ze ho nejaky ponahlac nezostreli

08. jún 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

K Vášmu dotazu, doručenému dňa 02.06.2015 vo veci výskytu vysokej trávy na detských ihriskách, Vám oznamujeme:
Vysoká tráva je zdrojom alergénnych peľov a tiež môže byť prostredím pre prežívanie kliešťov. Z týchto dôvodov je potrebné, aby na detských ihriskách a v ich okolí bola tráva pravidelne kosená.
Ide však o praktické poznatky, ktoré dosiaľ neboli premietnuté do žiadneho všeobecne záväzného právneho predpisu, preto ich plnenie nemôže orgán verejného zdravia požadovať a vymáhať.
V tomto smere sa odporúča postup rodičov detí, ktorí sú o veci informovaní prostredníctvom masmedií, voči prevádzkovateľom detských ihrísk.

S pozdravom,

zástupkyňa regionálneho hygienika
Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava hl.m.
12. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deń
informovali sme dispečing ako aj oddelenie dopravných systémov, aby sa zaoberali Vaším podnetom. Dispečing preverí celú situáciu a ak je to v našej správe bude to riešiť. Oddelenie dopravných systémov musí celú záležitosť posúdiť a vyjadrí sa k tomu. ďakujeme za podnet.

Oddelenie marketingu a komunikácie
17. jún 2015

Juraj

Nic nemam samozrejme proti krikom, ale naozaj brania vo vyhlade, ako aj parkujuce auta na druhej strane. Najlepsie sa do tejto krizovatky islo ked bola tma, podla svetiel z aut som vedel predpokladat pritomnost auta z jedneho, alebo druhého smeru. Cez slnecny den je to bez vyhladu riskantne.
01. júl 2015

Miro

Neviem kto to vyriesil, ale vyzera ze zodpovedny si to zobrali na starost, kriky su ostrihane a konecne je opat vidno do krizovatky, vdaka
05. marec 2016

Miro

jednorazove zastrihnutie je super ale soferi by ocenili pravidelnu udrzbu. kriky opat povyrastli a je tam znova horsi vyhlad
27. máj 2016

Miro

opat z auta nie je nic vidiet
27. február 2021

Martin Uváček

Vzhľadom na pripravovanú zmenu organizácie v Krasňanoch od 01.03.2021 sa Cyprichova ulica zjednosmerní opačným smerom - smerom k Peknej ceste. Takže miestom na fotke sa už bude do ulice vchádzať, nie vychádzať. Čiže problém s rozhľadom už nebude.
https://bratislava.sk/sk/krasnany

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania