Barónka-zvislá značka-zle otočená

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Stanislava Ingrová 23. januára 2024

Dobry den,
Pri vyjazde z ulice Frantiska Kubu smerom na Baronku je znacka zona 30 a na opacnej strane koniec zony. Predpokladam ze znacky mali byt presne naopak

26. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, nakoľko ulica Františka Kubu je označená ako obytná zóna, musí byť značka ukončujúca zónu 30 zo strany Barónka. Preto je dané značenie správne.“

Eva Váczy, inšpektorka životného prostredia
26. január 2024

orbitalfunk Pavúk

Nie je nejaká možnosť, aby si ľudia povinne naštudovali technické predpisy pred tým, než zadajú podnet? Značka je absolútne správne, treba len študovať, uvedené pojednáva vyhláška č. 30/2020 Z. z. o dopravnom značení. Slovensko prevzalo a prispôsobilo vyhlášku potrebám EÚ a je to tak všade v Európe, konce zóny ako menej významné značky sa môžu umiestňovať aj vľavo.
29. január 2024

Stanislava Ingrová

Moja chyba, myslela som si, ze zona 30 je aj na F.Kubu, preto mi to nedavalo zmysel. Ospravedlnujem sa za zbytocny podnet.

A co sa tyka Vasho komentara pan orbitalfunk Pavuk, zjavne ani vy nie ste neomylny, pretoze v podnete som absolutne nenamietala to, ze znacka je nalavo. Citanie s porozumenim by tiez mohlo byt niekedy povinne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania