Hlavatého-kuželmi obsadzované park.miesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený

Dobry den, uz dlhsie ako chodim cez Hlavateho vidim poobsadzovane parkovacie miesta kuzelmi, ktore si zrejme majitelia okolitych domov tymto sposobom privlastnuju. Jeden znamy, ktory tam byva a ktory si dovolil kuzel odsunut a zaparkovat tam si nasiel zdvihnute stierace. To si kazdy obyvatel bude tymto sposobom obsadzovat parkovacie miesto, ktore je pre vsetkych? Je na to daky postih? Taktiez mi unika pointa toho zltocierneho pasu popri chodniku. Chvilu to vymedzovalo usek, kde sa nema parkovat, teraz je to zahodene pri obrubniku. Instalovalo to mesto? Dakujem za info a pripadne riesenie

27. január 2024

jajbolina

Mňa by skôr zaujímal ten nerozevý stĺpik osadený na už tak úzkom chodníku (na poslednej fotke), či bol osadený nejakým úradom, alebo ide o svojvôlu vlastníka zrejme tej garáže. Zužuje už tak úzky chodník.
Ak chce majiteľ tej garáže zdôrazniť že vychádza auto, nech si osadí na fasádu výstražný maják. Prosím o vyjadrenie samosprávy a doriešenie aj toho stĺpika. Ďakujem.
27. január 2024

Jakub

najjednoduchsie je po zotmeni zobrat tie kuzele a v susednej ulici ich vyhodit do kontajnera. Drzost susedov narasta iba tym ze ostatni nekonaju. samozrejme staromestsky podnik by taketo predmety mal tiez zbierat. Podobne sedlacke pokusy boli v Ruzinove (okolie Zvolenskej) a celkom sa to podarilo eliminovat.
07. február 2024

Peter

Blokované parkovacie miesto kuželom Hlavateho ulica
21. marec 2024

Peter

Dopravný kužel blokuje parkovacie miesta.
21. marec 2024

jajbolina

A stále je tam aj ten nelegálny stĺpik na chodníku. Samosprávu máme na parádu, konajte!
22. marec 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
22. marec 2024

Markus

Ten isty ctihodny obcan je vlastnikom nehnutelnosti aj na Budkovej a parkuje takto roky ( kuzele ani nepotrebuje ). Je zbytocne niekde pisat, lebo ani Magistrat ani MsP si nepomozu ( mozno lekar by pomohol) 😂
24. apríl 2024

Peter

Parkovacie miesto pre dopravný kužel? Prečo sa to NERIEŠI?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania