Vznikajuca skladka pri Tomasikovej ceste na urovni s cintorinom

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Občan 08. júna 2015

Kazdy rok sa skupina narkomanov, fetakov, alkoholikov a santusakov ubytuje v krykoch pri Tomasikovej ceste na urovni s cintorinom, nedaleko cerpacej stanice a postupne tam pocas leta vytvori skladku. Na konci leta, ked sa konecne ochladi to mesto uprace a kolobeh sa uz roky opakuje. Vsade poletuju sacky a zdialky vas ochromi zavan ludskych fekalii, nakolko sa tieto hovada nehambia vysrat par metrov od chodnika. Ludia uz tadial radsej nechodia a aj psov vencia len po uroven firmy curel. Je nemyslitelne, aby kazdy rok banda humusakov beztrestne zahumusila verejne prostredie a potom sa vklude pobrali dalej a mesto to upratalo z nasich dani. Treba uskutocnit take opatrenia, ktore budu predchadzat tvoreniu skladok a znecistovaniu, nie len hasit problemy.

16. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Zabezpečíme odpratanie skládky.


kancelária starostu
06. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
minulý týždeň bolo dokosené, boli vyzbierané aj odpadky.
Požiadali sme nášho dodávateľa aby v spolupráci s Mestskou políciou zabezpečili odpratanie veci po bezdomovcoch.

kancelária starostu
11. júl 2015

Občan

Dobrý deň,

Rad by som upozilnil, že poriadok na spominanom mieste nevydrzal a opat tam vznika nova skladka, tento krát pri plote s cintorínom. Jej tvorcovia sedia na neďalekej lavicke obklopeni pet flašami od "vina". Toto zničistovanie je nekonečný príbeh a kím nebudú páchatelia potrestaní, tak nikdy neskoncí. Je smutné, že dnes je štát na takéto zvery krátky.
09. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
skládka bola uprataná opäť minulý týždeň, napriek tomu sa tam tvorí opäť. Jedným z riešení môže byť ešte zaradenie orezu kríkov do harmonogramu prác.

kancelária starostu
19. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
skládka bola opakovane dočistená dňa 13.1.2016.





kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania