Gunduličova-zavedenie PAAS

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Lucia 26. februára 2024

Dobry den,
chcem sa opytat kedy bude vyriesene parkovanie v systeme PAAS na Gundulicovej a okolie.Situacia je neunosna pre rezidentov, ktori nemaju moznost zaparkovat ani v prilahlych uliciach. nakolko staromestsky system benevolentne umoznil uzivatelom vozidiel nesplnajucim podmienky PAAS napr. Palisady a pod. parkovat na uliciach Gundulicova, Frana Krala. Moyzesova, Tolsteho, Lermontova, vsade tam kde este PAAS nebol aplikovany.Skuste zaparkovat vecer alebo ked sa vratite od lekara pocas dna mozete kruzit v dosahu 500m a nenajdete volne miesto. Dakujem

26. február 2024

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
26. február 2024

Vodafonix

Z vlastnej skusenosti (Zochova - PAAS) mozem potvrdit, ze kontrola parkovania sa vyrazne zlepsila, ale tym to aj konci, lebo teraz tam parkuju aj nerezidenti, ktori si jednoduch zaplatia a idu peso do centra.
26. február 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Referát prevádzky parkovacej politiky
Kedy? 2024

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.
27. február 2024

Ferdinand Paštúch

Frana Krala pri Bakchuse, Cast Sokolskej, cast Hlbokej je volne parkovanie aj pre nerezidentov. Tak nam tam stoja týždne odparkované vozidlá z celeho Slovenska (samozrejme bez nalepky povolujucej parkovanie podla Staromestskej parkovacej politiky). V podstate sa tu nikdy neda zaparkovat. Do konca roka 2023 bola aj v tejto lokalite slubena PAAS.
19. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

rozširovanie regulovaného parkovania PAAS do ďalších lokalít, vrátane tejto, pripravujeme v spolupráci s mestskými časťami. Presný termín spustenia však na teraz nedokážeme stanoviť.

Všetky informácie o nových či plánovaných zónach si môžete overiť na https://paas.sk/, kde sú priebežne aktualizované.
Ďakujeme za pochopenie.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie parkovania
Kedy? Nasledujúce obdobia

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania