Vrak auta.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Jaroslav 16. júna 2015

Vrak s neplatnou TK a EK zaberá parkovacie miesto na Haanovej ulici.

29. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Vozidlo Toyota evidenčné číslo BA 095 FN, odstavené na Haanovej ulici, zadokumentujeme. Po zistení majiteľa vozidla cez dopravný inšpektorát PZ ho upozorníme na odstavené vozidlo. V prípade, že vlastník vozidlo nespojazdní alebo neodstráni, požiadame odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácii Okresného úradu Bratislava o vyradenie vozidla z cestnej premávky a následne o vyradenie z evidencie PZ. Až po jeho vyradení z evidencie môžeme dať vozidlo odstrániť...

mestská časť BA-Petržalka
09. november 2015

Michal Haman

Na výzve je napísané, že majiteľ má 30 dní od 13.8.2015 na odstránenie vozidla. Dnes je 9.11.2015 a vrak na mieste stále stojí. Kde je problém?
12. november 2015

Odpoveď samosprávy

Medzičasom sme dostali od dopravného inšpektorátu PZ adresu držiteľa a my nemôžeme odstrániť vozidlo, kde je známy držiteľ. Toho sme už upozornili na odstavené vozidlo a keď nezareaguje, budeme vozidlo riešiť v súčinnosti s odborom cestnej dopravy a pozemných komunikácii Okresného úradu Bratislava - ten by mal vozidlo vyradiť z prevádzky na komunikáciách. Ak sa tak stane, následne požiadame dopravnú políciu o vyradenie auta z evidencie. Až potom môžeme požiadať našu dodávateľskú firmu o odstránenie auta.

mestská časť BA-Petržalka
31. marec 2016

katarina molnarova

Nepojazdne auto

haanova 14
27. september 2016

xb

September 2016 a vrak tam stále stojí.
27. september 2016

xb

Odstavené vozidlo Toyota Corolla

Odstavené nepojazdné vozidlo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania