Staromestská-reklama-vizuálny smog

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Ivan 04. marca 2024

Že sa stala chyba v Matrixe a tento reklamný betón čoskoro odtiaľ zmizne. Že? Kto to povolil?

04. marec 2024

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
04. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Sekcia správy nehnuteľností
Kedy? Mesiac

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
06. marec 2024

Jakub

Ked si otvorite manual MIB o pravidlach vonkajsej reklamy tak "plagatove valce" su na frekventovanych miestach zelany a dovoleny druh reklamy. Asi to myslia naivky z magistratu tak ze cirkus a cigansky diabli si teraz kupia reklamu iba tam co je pekna utopia ale co uz :-/
08. marec 2024

Jakub

dufam ze nevola ktoru tento gyc vyvolal aj na inych forach da magistratu aspon taku facku ako slavne ihrisko v krizovatke a cyklo pruh. Fakt tej samolubosti a pocitu neomylnosti je niekedy uz privela.
12. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na nový dizajn valcov je uzatvorená nájomná zmluva zo dňa 25.1.2024 medzi hlavným mestom - prenajímateľ a spoločnosťou RENGL Slovensko, s.r.o. - nájomca, na dobu neurčitú. Nájom schválilo Mestské zastupiteľstvo HMSR BA Uznesením č. 347/2023 zo dňa 26.10.2023. Dizajn valcov je podľa návrhu od Metropolitného inštitútu Bratislavy a rovnako aj výber vhodných lokalít. Prosíme preto administrátora o uzavretie podnetu.

S pozdravom,
Kto? Sekcia správy nehnuteľností

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
13. marec 2024

C K

Aj v tomto prípade ide o zrejmú žiadosť napraviť Uznesenie č. 347/2023, nie sa o ňom dozvedieť. Je to absurdné v svetle komunikovanej stratégie odstraňovania vizuálneho smogu, aby sa potom takto hlúpo rozmiestnili takéto opachy.

Nesúhlasím s tým, že podnet je odpoveďou ako-takou uzavretý, podnet je žiadosťou o vypovedanie zmluvy prípadne zmenu výberu miesta pre skruž.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania