Klokočova-cyklotrasa-poškodená

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Common Ennemy 25. marca 2024

Cyklotrasa v tomto mieste, smerom od podniku Weranda ku mostu a podjazdu popod dolnozemskú je v katastrofálnom stave. Žiadam opraviť povrch.

25. marec 2024

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
25. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme už preposlali kolegyniam a kolegom z príslušnému útvaru, ktorí sa budú snažiť vyriešiť ho v čo najkratšom čase. O ich postupe Vás budeme informovať.

S pozdravom,
Kto? Sekcia správy a údržby ciest

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
28. marec 2024

IMRE DÉKÁNY

veru..a aj konečne by mali prepojiť smerom na bratskú
02. apríl 2024

C K

Môžem poprosiť, ak pôjdete okolo v blízkej dobe, o fotografie tých odpadov, čo sú v podchode, ktorý je znefunkčnený. Adminsitrátor mi to nechce zverejniť ako podnet bez aktuálnej fotografie, ale ja nemám cestu tak skoro okolo:

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/184242/dolnozemska-cesta-podchod-cierna-skladka
02. apríl 2024

Tomáš

Fotku sice nemam ale suhlasim s Vami ze podjazd je nevyhnutny pre cyklodopravu v severnej casti Petrzalky. Aktualne neexistuje ina ani urovnova alternativa ako usek prekonat, obchadzkove trasy su neprimerane obrovske a okrem Pristavneho mostu sa nie je mozne napojit ani na Most Apollo cim ostava jedinym pouzitelnym Stary most co len opat neprimerane predlzuje dochadzkove vzdialenosti.
Na margo administratora, nerozumiem z akeho dovodu pozaduje aktualnu fotografiu, nakolko je tento stav bezo zmeny uz desiatky rokov.
02. apríl 2024

C K

Ďakujem za reakciu, vo zvyšku dňa som zistil, že nebude treba, našiel sa niekto ďalší:
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/33862/otrasny-stav-podchodu-na-dolnozemskej

Sú to dva podnety, jeden žiaľ konštatuje, že s podchodom sa už nepočíta.

Tiež ak si dobre pamätám, tak Váš podnet ak sa otočíte o 180 stupňov a pokračujete k Prístavnému mostu, je to tam úplne rozpadnuté.
02. apríl 2024

Tomáš

Ja osobne som nevytvaral ziadny podnet v danej lokalite, ale je mozne ze som na niektory z podnetov reagoval nakolko sa jedna o velmi zanedbanu a pritom dolezitu lokalitu, kde je mnozstvo verejneho priestoru na dobudovanie potrebnej infrastruktury.
02. apríl 2024

C K

Pardón, myslel som, že toto je Váš podnet. Reagoval som vzhľadom na miesto z fotografie, opačným smerom než je pohľad je to tiež otrasné.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania