Problémový prechod s kočiarom a invalidným vozíkom - Vajnorská

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Už 20 rokov je neforemny a zdeformovany dvojobrubnik na rohu vajnorskej,tomasikovej a zátišia ktory maximalne znemoznuje prechod matkam z kočiarom alebo osobam na invalidnom voziku nielen tym ze vozovka je deformovana a zvlnena ale este aj samotny chodnik a obrubnik je nalepeny jeden 20rocny na druhom 50rocnom co maximalne zneprijemnuje prechod comukolvek co ma kolesa alebo kolieska,bez pomoci druhej osoby nieje skoro mozne aby sama mamička s kočiarom tade prešla bez toho aby nevykotila dieta von z kočíka.paradoxne najčastejšimi navstevnikmy oproti ležiaceho arealu kuchajda su prechadzajuce sa mamičky s kočiarmy ktorych denne prejde prave tymto prechodom neurekom.dakujeme starosta ze efektivne vyuzivas peniazky z našich daní. prosime o vybudovanie bezbarieroveho prechodu.

18. jún 2015

tomas

este jedna fotografia
22. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme správcu komunikácie. Ten upovedomí o situácii Generálneho investora Bratislavy, aby urobil nápravu.

Oddelenie marketingu a komunikácie
02. september 2015

Tomas

Dobry den,uz uplinulo viac ako 2 mesiace a neprislo doteras k naprave,pritom to vobec nieje casovo ani financne narocna zalezitost,pritom bezbarierovost je velmi dolezita zalezitost zvlast v mestskej casti kde prave dochodcovia a mlade mamicky maju obrovske zastupenie,nehovoriac o tom ze sa spominany prechod nachadza hned vedla volnocasoveho arealu kuchajda.prosim vas aj v mene ostatnych aby ste aspon nieco spravili pre nas Obyvatelov noveho mesta.
14. september 2015

Matúš Čupka

Priechod sme dočasne zošikmili asfaltovou zmesou. Verím, že toto riešenie pomôže kým sa táto križovatka konečne debarierizuje.
14. december 2015

Nacbo Ynmynona

Jedna cast prechodu je uz akotak bezbarierova, hoci mohli to spravit pozdlz celeho prechodu a nie len medzi semaforom a stlpom (zvlastne riesenie).
Tiez je zvlastne, ze nespravili obe strany sucastne. Kedy je v plane uprava zvysku prechodu, aby sa podnet mohol oznacit za vyrieseny?
14. december 2015

Nacbo Ynmynona

Tak sa to konecne pohlo a cast prechodu je uz akotak ok - mozno aj vdaka iniciative miestnych, ktori v septembri zlepsili podmienky na danom prechode v ramci svojich moznosti a tymto mozno nakopli kompetentnych, aby konali. Kedy sa ale v BA uz koncene zacnu hybat veci aj bez nakopavania?
12. február 2017

Nacbo Ynmynona

Asi vyriešené. Bezbariérové úpravy sú už na oboch stranách cesty a na rozbité okolie koľajiska je už iný podnet: https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/36389/zniceny-asfalt-pri-kolaji-vajnorska
20. február 2022

Martin Uváček

Podnet vyriešený od roku 2017. Len treba aktualizovať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania