Blokovanie garáží na Púpavovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Marcel Zajac 18. júna 2015

V každej mestskej časti je parkovanie problémom. Keď sa k nemu pridá aj absolútna arogancia, tak to môže skončiť aj takto.
Východ z garáží je zablokovaný dvoma automobilmi. Majstri zaparkovali tak, že garáže sa stali neprístupné. Vodič osobného auta zaparkoval nie ideálne, ale bol tam večer skôr a ešte o 21:00 sa dalo do garáží dostať. V noci sa pristavil aj vodič malého nákladného automobilu (ktorý už a priori nemá čo so služobným automobilom hľadať na sídlisku). Ale buď bol riadne opitý, alebo si jeho aroganciu ani neviem predstaviť, lebo priestor na vchod a východ z garáží nenechal ani pre vačšiu motorku, nieže pre osobné autá parkujúce v garážach.
Riešením by mohlo byť vyznačenie parkovacích pruhov tak, aby bolo jasné, čo je komunikácia pre majiteľov garáží.

18. jún 2015

Michal K.

my sme mali tiez velke problemy s parkovanim pred garazami a z arogancie majitelov aut zostaval rozum stat. tak sme si dali sami za vlastne osadit znacky a namalovat zlte ciary, lebo bez toho mestska policia nechcela nic urobit. znacenie vsak musi byt legalne, schvalene. ak je problem, volajte mestskych policajtov, sami od seba bez podnetu neriesia nic.
25. jún 2015

Marki

Tie znacky boli len vyhovorka lebo sa im to nechcelo riesit... priamo v zakone je napisane ze nemozu parkovat tak, ze blokuju vyjazd ci uz z garaze alebo z ineho miesta.
06. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská časť pripravuje novú parkovaciu politiku, ktorej súčasťou bude aj vodorovné značenie zón.
V rámci tohto značenia bude riešená aj uvedená komunikácia.


Mgr. Michal Drotován

Vedúci oddelenia dopravy a životného prostredia
[email protected]
21. jún 2022

Odpoveď samosprávy

V letných mesiacoch bude vykonaná rekonštrukcia celej Púpavovej ulice, všetky dopravné značenia budú predtým demontované a po rekonštrukcii nanovo namaľované a osadené. Veríme, že občania budú s výsledkom spokojní.
Ďakujeme za trpezlivosť.

Beata Boháčiková, ref. dopravy a verej.poriadku MÚ MČ Karlova Ves
16. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Rekonštrukcia časti Púpavovej ul. skončila, bolo vymaľované nové vodorovné značenie aj pred garážami, takže teraz už v prípade státia na vyšrafovaných miestach treba volať Mestskú políciu.
Podnet je vyriešený.

Ing. Beata Boháčiková, odd. dopravy a verej. poriadku MÚ MČ Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania