Návrh na presunutie kontajnerov na Púpavovej 24

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý
meno
ves karlova 02. decembra 2018

Dobry den,
presunutim smetiakov vzniknu minimale dve nove parkovacie miesta. Mohli by ste to spravit, resp. zabezpecit?

Dakujeme.

04. december 2018

Admin KV

Dobrý deň,
Miestny úrad Bratislava - Karlova Ves odmietol 3. decembra zodpovednosť za riešenie podnetu s odôvodnením, že riešenie je v zodpovednosti správcu bytového domu v spolupráci s OLO a.s. Keďže Mestská časť je správcom komunikácie na Púpavovej ulici, podnet som vrátil späť Miestnemu úradu s otázkou či MiÚ nemá záujem na rozšírení parkovacích kapacít a nemôže v tomto podnete vystupovať aspoň ako prostredník riešenia. Dnes som dostal odpoveď, v ktorej sa, okrem iného, uvádza: "Samospráva nikdy neurčovala kde si majú občania postaviť smetné nádoby. Ak by sme začali ako správca komunikácií striktne toto určovať, polovica bytových domov by nemala kde smetné nádoby postaviť." Na Púpavovej ulici má tiež údajne v budúcom roku dojsť k zmene režimu parkovania.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
06. december 2018

ves karlova

Dobry den,
odpoved od OLO:
v zmysle VZN č. 1/2017 o nakladaní s komunálnymi odpadmi a drobnými stavebnými odpadmi na území HM SR Bratislavy zmenu stanovišťa zberných nádob môže požiadať iba správca ktorý stanovište zriadil.

V zmysle uvedeného Vás žiadame, aby ste sa obrátili na správca ktorý stanovište zriadil.
07. december 2018

Michal K.

z obrazku je zjavne, ze tam je dopravne znacenie aj zabrany proti parkujucim autam, ktore zavadzaju a prekazaju vo vyhlade. teda aj smetiaky tam budu prekazat.
10. december 2018

Peter Gasparik

K odpovedi admina - " Na Púpavovej ulici má tiež údajne v budúcom roku dojsť k zmene režimu parkovania."

Nebude sa brat do uvahy skutocnost ze parkovaci rezim ktory je v sucasnosti zavedeny na Veternicovej, Silvanskej a Hlavacikovej nebol zavedeny v sulade s platnou legislativou SR?
https://www.bratislavskenoviny.sk/aktuality/karlova-ves/52365-prokuratura-rozhodla-ze-pokuty-za-nespravne-parkovanie-v-karlovej-vsi-su-nezakonne

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania