Parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý
meno
Ivana 23. júna 2015

toto auto tu tiež takto oddychuje niekoľko mesiacov

25. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Uvedené vozidlo má platnú TK a EK do 11.10.2015 a majiteľ neporušuje zákon č. 725/2004 Z. z. o podmienkach prevádzky vozidiel v premávke na pozemných komunikáciách.


kancelária starostu
07. september 2016

Michal T

Nepojazdny vrak na Tencianskej

Pri Trencianskej 48 je dlhodobo odstaveny nepojazdny vrak a zabera tak miesto. STK mu vyprsala v roku 2015 a EK v roku 2014
13. september 2016

Michal T

Odparkovany vrak na Trencianskej

Pri Trencianskej 48 je dlhodobo odstaveny vrak BA016AL, ktory mal STK platnu do 11.10.2015 a EK do 11.10.2014
29. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská časť Bratislava – Ružinov je povinná zabezpečiť odstránenie starého vozidla, ktoré je odpadom z miestnej komunikácie III. a IV. triedy alebo verejného priestranstva v správe mestskej časti, na ktorom poškodzuje alebo ohrozuje životné prostredie, ak si túto povinnosť nesplní držiteľ starého vozidla, a to odovzdaním starého vozidla na určené parkovisko , resp. zabezpečuje odstránenie so súhlasom vlastníka nehnuteľnosti odstránenie starého vozidla. Na staré vozidlá, ktoré sú odstavené na komunikáciách III. a IV. triedy a na verejných priestranstvách v správe mestskej časti, sú postupne prostredníctvom Mestskej polície vylepované výzvy na odstránenie starých vozidiel do 60 dní od dátumu oznámenia. V prípade, že staré vozidlo nebude odstránené v stanovenom termíne, bude odovzdané na určené parkovisko. V prípade odstaveného vozidla vo vnútrobloku Trenčianska- Miletičova – Ružová dolina - Prievozska , bola pri riešení uvedených vozidiel zistená skutočnosť, že uvedená komunikácia nebola protokolárne zverená do správy mestskej časti Bratislava – Ružinov, mestská časť Bratislava- Ružinov preto požiadala Magistrát hl. mesta SR Bratislavy o vyjadrenie či je Mestská časť Bratislava – Ružinov oprávnená z uvedenej komunikácie odstrániť uvedené staré vozidlo.



kancelária starostu
08. marec 2024

Martin Uváček

Vozidlo sa tam už dávno nenachádza. Uzavrieť

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania