Záhradnícka-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Boris 08. mája 2024

Z križovatky Miletičova a Záhradnícka ( Seleziáni ) nie je možné mot. vozidlami odbočiť vľavo. Z uvedeného dôvodu všetci vodiči, ktorí potrebujú pokračovať z uvedenej križovatky ďalej v smere na Ružinov používajú ul. Koceľova a ul Rastislavova ako hlavný ťah, ktorým sa dostanú na ul. Záhradnická, z ktorej po odbočení vpravo pokračujú v smere na Ružinov, čím tu dochádza ku kolónam, zápcham a zvýšenej miere exhalátov. Niekto sa musel pravdepodobne zblázniť, alebo sa chcel obyvateľom vyššie uvedených dovtedy kľudných bočných ulíc, ako aj deťom zo školy pre nepočujúcich pomstiť. Prečo majú obyvatelia vrátane nepočujúcich detí z týchto ulíc znášať neustále kolóny, zvýšený hluk a exhaláty len kvôli tomu, že niekto zabudol na možnosť odbočenia z križovatky Miletičova - Záhradnícka vľavo?

08. máj 2024

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
08. máj 2024

Peter Ondavsky

uvedena uprava krizovatky je takto minimalne 30 rokov, takze kedy malo dojst k tomu zblazneniu?? v krizovatke nie je priestor na samostatny pruh pre odbocenie vlavo a nie je kapacitny priestor pre dalsiu fazu signalneho planu, a uvedeny smer ma mnoho alternativ v okoli, najschodnejsiu zrejme Trnavska - Bajkalska - Ruzinovska, ale da sa aj Trnavska - Jegeho - Ruzinovska kde su kapacitne problemy... presunom odbocenia sem sa len presunu kapacitne problemy
08. máj 2024

Boris

Netusim ako ste prišli k tomu, ze predmetna križovatka funguje takto 30 rokov. Z tejto križovatky sa bežne este pred cca 10 rokmi vľavo bezne odbočovalo. Taktiež bolo možné vľavo odbočiť za križovatkou popri hl.vjazdu na trhovisko. V každom prípade Vas komentár nerieši vytazovanie ul. Kocelova a Rastislavova a to len z dôvodu nemožnosti odbočovania z križovatky vľavo v smere na Ruzinov.Predmetne ulice nie sú hl.ulicami a ani nemajú slúžiť ako obchvat...
10. máj 2024

Peter Ondavsky

zijem tam 40 rokov a co si pamatam to takto bolo, teda cca. >30 rokov.
10. máj 2024

Peter Ondavsky

v minulosti bola dokonca obchadzka cez Kocelovu a Rastislavovu odporucana navigacnou znackou ako sposob odbocenia vlavo
10. máj 2024

Boris

pan Ondavsky netusim o com Vam svojimi komentarmi ide, ale ak mate zaujem o odklon dopravy popred Vas dom, nech sa paci. Oslovte magistrat, snad Vam budu vediet pomoct.
10. máj 2024

Peter Ondavsky

urcite oslovim ak by som mal zaujem. ide o to, ze - dana situacia je tam 30+ rokov, nikto sa nezblaznil, aspon nie nedavno - lave odbocenia sa v ramci optimalizacie priepustnosti v mestach prave rusia - v danej krizovatke nie je priestor na samostatny pruh - lave odbocenie obmedzi vytazene relevantne prudy myslim ze caseclosed, magistrat moze podakovat za pripomienky
10. máj 2024

Boris

Vymyslate si hluposti, v predmetnej lokalite byvam tiez takmer 40 rokov a ziadnu navigacnu tabulu, ktora by odkazovala na obchvat cez predmetne tabule si nepamatam. Okrem toho, ak v uvedenej lokalite byvate aj vy, tak sa velmi divim, že Vám akualny stav neprekaza, ale naopak v zmysle Vasich komentarov Vam vlastne vyhovuje, co je z mojho pohladu chore...Kludne sa nastahujte do stanu na niektoru z hlavnych ulic ( ciest), tam si dychajte exhalaty z plnych pluc a uzivajte si dosyta hluk a prach....
13. máj 2024

Common Ennemy

Vymyslate si hluposti, v predmetnej lokalite byvam tiez takmer 40 rokov a ziadnu navigacnu tabulu, ktora by odkazovala na obchvat cez predmetne tabule si nepamatam.

No ehm, staršie fotky na googli nie sú. Ale tak zjavne si to zle pamätáš.
13. máj 2024

Boris

No ehm? A ako ste teraz pomohol všetkým tým obyvateľom zo zmienených ulíc? Uvedený stav Vám zjavne neprekáža, čo je síce divné, ale rešpektujem... Urobíte lepšie, keď sa budete venovať poškodeným stĺpikom, výtlkom a podobným nesmierne dôležitým "akciám".
13. máj 2024

Common Ennemy

No tak ja som netvrdil, že ostatní si tu vymýšľajú, to ty. Ukázal som ti dôkaz že sa buď mýliš alebo klameš. Nič viac za tým nehľadaj. Mne je úplne jedno, či sa bude dať odbočiť na Koceľovu, alebo nie, nebývam tam,ale rozumiem prečo to riešiš ty.
Viem ti povedať jendo, že mesto neráta s odbočením doľava na Záhranicku (posielam projekt, ktorý sa má realizovať - úprava križovatky). Ak sa ale zakáže odbočenie na Koceľovu, autá vedia ísť kúsok ďalej odbočiť okolo tesca express na košickej doprava, na nitriansku a znova koceľova a rastislavovova.
21. máj 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme, že ste nám tento podnet nahlásili. O postupe kolegýň a kolegov v jeho riešení Vás budeme informovať. Prosíme Vás o trpezlivosť.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva
Kedy? 2024

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania