Prerastanie zelene cez cestu.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
SelfMan 01. júla 2015

Ulica Na vratkach v useku medzi križovatkami s Drobného a Nejedlého začína pomaly, ale isto miznúť v kríkoch, burine a iných náletových drevinách. V prípade stretu s väčším vozidlom uz doháza k poškodzovaniu laku vozidiel kríkmi. Vid Google StreetView https://goo.gl/uHmWDl (zabery dokumentuju miesto, nie aktualny stav)
Dalšou vecou, ktorú tu možno vidieť je množstvo záhradkárskeho odpadu vyhádzaného za cestu oproti vchodu do záhradkárskej oblasti. Viď https://goo.gl/e3qG9M

10. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
krajnicu komunikácie ulice Na Vrátkach od ulice Dúbravčická po odbočku Drobného má povinnosť kosiť popri oboch stranách komunikácii Magistrát Hlavného mesta SR - Bratislava. Magistrát sme upozornili na vykonanie kosenia.

Mgr. Katarína Skačanová
Referát ŽP
Mestská časť Bratislava-Dúbravka
16. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme o ňom dispečing. Pracovnici dispečingu zostali prekvapní z tvrdenia, že táto časť pazrí do správy magistrátu. Dôkladne to preverovali aj v mapách, podľa ktorých zadávajú kosenie a táto časť tam nefiguruje a nikdy ju, podľa ich slov, nekosili. Poprosíme obrátiť sa ešte raz na MČ, aby si ešte raz preverili za čo zodpovedajú.

Oddelenie marketingu a komunikácie
24. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,
po preverení cez majetko-právne oddelenie sme zistili, že komunikáciu spravuje Mestská časť, z tohoto dôvodu sme vykonali kosenie v rozsahu 1m od krajnice komunikácie. Kosenie bolo zaradené do bežnej údržby.

Mgr. Katarína Skačanová
Referát Životného prostredia
Mestská časť Bratislava-Dúbravka
24. júl 2015

SelfMan

Dobry den,
pokosene sice je, za co dakujem, avsak mnohe z krikov, ktore su v tejto oblasti, nadalej zasahuju do vozovky. Ako priklad mozem uviest krik na zabere https://goo.gl/ExzndJ, ktory bol v case vytvorenia snimky maly, ale v dnesnej dobe uz tvori doslova stenu, ktora brani vo vyhlade tak chodcovi ako aj vodicovi prichadzajucemu vozidlu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania