Vtáčie výkaly Šášovská (Petržalka)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Tomáš . 02. júla 2015

Dobrý deň, poprosil by som vymeniť lampy verejného osvetlenia alebo osadiť na existujúce lampy ostne/hroty proti vtákom. Autá parkujúce pod týmito lampami sú neustále špinavé od vtáčich výkalov. Vtáčie výkaly sú agresívne na lak a rozožierajú ho!
Ďakujem

05. júl 2015

jajbolina

Tak nestoj pod stĺpom. Aj tie vtáky majú právo niekde sedieť. Ako by sa tebe páčilo, ak by sme ti na stoličku dali hroty? Buď rád že sa vtáctvu a hmyzu darí, planéta nepatrí len nám ľuďom.
06. júl 2015

Tomáš .

TreskPlesk neviem o tom že by sme si potykali.. A kde máme parkovať? Zabezpečíte nám náhradné parkovacie miesta? Alebo mame naozaj všetci parkovať na chodníkoch?
TreskPlesk namiesto toho aby ľudia boli radi, že sa im niekto snaží aspoň niako uľahčiť život / ušetriť peniaze, tak sa vždy nájdu niaky "frfloši" čo musia napísať podobne inteligentné komentáre.

Som rád, že sa vtáctvu darí a zvieratá mám rád ale v parku a všade naokolo je veľa stromov a striech kde si môžu vysedávať a nebude to nikomu robiť zle.

Prajem pekný deň.
08. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

táto situácia nás mrzí. Správca verejného osvetlenia má však len veľmi limitované finančné prostriedky na opravy, a nie sú dostatočné financie na výmeny stĺpov v takomto rozsahu.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
15. august 2015

Petrzalcanka

dlho sa tam asi parkovat nebude, kedze z prilahlej budovy ma byt skolka, budu tam musiet urobit nejake otocisko pre auta, aby mohli ludia dedin, resp. casti BA juznejsie od tejto lokality pohodlne vozit na obrovskych plechovych kravach svoje deti, tak ako tomu je uz teraz ked ich vozia do skoly hned vedla...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania