Burina Zahradnicka smerom na Bajkalsku za Oktopusom

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Neriešený
meno
obcan 05. júla 2015

22.6.2015 bol oznam na MU/ZP o situacii popri chodniku za Oktopusom, po Zahradnickej smerom hore na Bajkalsku. Ta burina je uz takmer 2metrova, nielen ze je to zla visitka, ale aj je to skodlive, plne alergenov. Dalsie snimky su zo 4.7.2015, tzn 2 tyzdne od upozornenia bez akejkolvek odozvy.

06. júl 2015

jk

pozemok patri nie pod MC ale Tatrabanke, takze odpoved bude" to nie je v nasej kompetencii", kazdy mesiac vidim pracovnikov miestnej casti ako prechadzaju vedla po chodniku s kosackou a len ignoruju tento stav lebo: vsak to nie je nasa robota. vsetci o tom vedia na oddeleni ZP, kazdy rok tam volam a tento stav sa neustale opakuje!!! dakujeme za podporu. acquamarea.
06. júl 2015

obcan

re aquamarea: Ja s Vami absolutne suhlasim, podnet ohladne tohto neupraveneho pozemku popri chodniku (ale aj za plotom - alergeny a vobec zarasteny pozemok) bol uz dany 22.6.2015 pisomne veducej odboru MU RRaZP, aby ziadali udrzbu od majitela pozemku. Mame snad my, obcania, zistovat cie je co - od toho je MU/MC, aby konali. Je to ostudne, Ruzinov je deklarovany ako najbohatsia??? cast mesta, je to business centrum Bratislavy a je najzanedbanejsie! Nekonanie za financne prostriedky obcanov!!!!
07. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vykonáme ohliadku a vyzveme vlastníka pozemku, aby zabezpečil pokosenie buriny.





kancelária starostu
26. júl 2015

Dantes

Od nahlasenia stavu 22.6.2015 ubehol uz mesiac a stav je neuveritelny. Ako je mozne, ze uprava verejneho priestranstva trva tak nekutocne dlho, hoci je majitel pozemku, pozdlz ktoreho dotknuty pas zelene vedie, znamy!!! Vid dalsie prilozene snimky stavu z 25.7.2015.
09. august 2015

obcan

vyriesene - dakujem portalu :-) dobra praca !
10. október 2015

obcan

Prosim opatovne podnet poslat na MU Ruzinov, aby vyzval Tatrabanku, a.s., aby opatovne tento pozemok bol pokoseny a docisteny. Dakujem za spolupracu.
12. október 2015

Odkaz pre starostu

Dantes: Prosím Vás zašlite aktualizáciu podnetu, čiže s priloženou fotografiou. Na základe aktualizácie zmeníme status podnetu vyriešený.

Zuzana Žurkinová
odkazprestarostu.sk
14. október 2015

obcan

re Odkaz pre starostu: dakujem za upozornenie, robite zasluznu cinnost :-)
14. október 2015

Dantes

Za objektom Oktopus na Zhradnickej smerom k Bajkalskej uz opatovne je zarasteny pozemok a je ho treba upravit (pokosit a docistit). MC Ruzinov vyzvete vlastnika, Tatrabanka, a.s. o zabezpecenie pravidelnej udrzby ich majetku. Dakujem.
28. august 2016

obcan

Ziadame MU Ruzinov, aby dohliadal na majitela pozemku za Oktopusom na Zajradnickej smerom k Bajkalskej, aby sa staral o prilahly pozemok. Vyzera to tam, ako keby bol opusteny a pritom je vedla draheho komplexu bytov, pri frekventovanej ceste - no jednym slovem je to ostuda. Pozemok inzerovala tatrabanka, a.s. - domnievame sa, my obcania, ze tato institucia ma financie na udrziavanie poriadku.
29. august 2016

obcan

Re Odkaz pre starostu: 28.8.2026 bol tento podnet aktualuzovany a 29.8.2016 je tento podnet iznaceny ak NERIRSENY...??? Prosim vysvetlenie preco. Dakujem, Obcan
29. august 2016

Odkaz pre starostu

re. obcan

Dobrý deň,
status podnetu mení administrátor portálu, nie zamestnanec samosprávy. Keďže aktualizácia poukazuje na fakt, že podnet je neriešený, bol status adekvátne zmenený a opätovne zaslaný samospráve na riešenie.

S pozdravom
Zuzana Žurkinová
administrátorka portálu pre Ružinov
29. august 2016

obcan

Dakujem za vysvetlenie a prajem pekny den . Robite zasluznu robotu, vdaka, Obcan

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania