Žiadosť o orezanie stromov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 22. augusta 2012

Na topolcianskej ulici , konkretne ten chodnik jak sa ide s prechodu k banke, su tam dva stromy ktore su zarastene az po polku chodniku a tazko sa tam chodi ked idu viaceri alebo kociki. Takze orezat by to bolo treba.

Ďakujem

27. august 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na základe terénnej obhliadky na Topoľčianskej ulici sme zistili, že v úseku od zastávky MHD na Jantárovej ceste po Slovenskú sporiteľňu sa nachádzajú vzrastlé exempláre topoľov, ktoré spodnými konármi zasahujú do chodníkov. Orezanie týchto stromov bude realizované prostredníctvom Verejnoprospešných služieb, m. p., ktorý koordinuje a vykonáva údržbu verejnej zelene v mestskej časti Bratislava-Petržalka. Topoľ - trojkmeň, ktorý sa nachádza pri rampe na terasu obytného domu Topolčianska 8, rastie na ploche v správe spoločnosti Metro Bratislava a.s. Tento strom má značne poškodenú bázu kmeňa. Spoločnosť Metro a.s. požiadame o orez tohto stromu aj na základe Vášho podnetu..

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
08. september 2012

Juliette

to je pekne riesenie naozaj, s "ohladom" na prirodu. Co tak napr. ten chodnik rozsirit? chodim tade bezne, a az taka tragedia to nie je
13. september 2012

Juliette

Situacia ku dnu 13.09.2012 - casti stromov orezane, nic nezasahuje do prislusneho chodnika

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania