Povrch autobusovej zastávky Šintavská

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Katarina 25. júla 2015

Vážený pán starosta,
chcela by som upozorniť na nevyhovujúci stav betónovej dlažby na autobusovej zastávke Šintavská v smere do mesta. Hoci je chvályhodné, že prístrešok bol nedávno opravený, povrch je už dlhé roky vo veľmi zlom stave, plný nerovností a dier. Práve tie mi v júni tohto roku spôsobili vyvrtnutie členka pri vystupovaní z autobusu. Zranenie som si liečila u obvodných chirurgov i v rehabilitačnom centre viac ako mesiac a dodnes nie je celkom v poriadku (k dispozícii k nahliadnutiu). Domnievam sa, že správca zastávky by mal v takomto prípade niesť zodpovednosť, i tú finančnú, za možné následky jej nepriaznivého stavu.
Budem rada, ak mi dáte vedieť, akým spôsobom mi chcete kompenzovať ublíženie na zdraví a verím, že povrch zastávky bude čoskoro opravený.
Ďakujem,
Eliašová

04. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Zastávky mesto priebežne opravuje. Závisí to však od finančných prostriedkov. Minulý rok bolo opravených osem, na tento rok sú naplánované tri. Ak sa nájdu ďaľšie finančné prostriedky počet sa zvýši.

oddelenie marketingu a komunikácie
07. august 2015

Katarina

Dobrý deň.
Ďakujem za Váš email. Neodpovedali ste však na moju otázku, akým spôsobom mi chcete kompenzovať ublíženie na zdraví spôsobené nevyhovujúcim stavom zastávky. Takisto by som bola vďačná za informáciu, či daná zastávka spadá medzi tri plánované opravy.
Ďakujem.
24. október 2015

Dušan Oravský - Všestranko o.z.

podla odpovede od oddelenia marketingu a komunikacie by som tento podnet oznacil a dal do stavu - NERIESENY

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania