KATASTROFÁLNY HNUSNÝ STAV PODCHODU NA TRNAVSKOM MÝTE

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Anonym 29. júla 2015

Páni starostovia Nového Mesta, Ružinova a primátor mesta BA by sa mali ísť OSOBNE pozrieť do podchodu na Trnavskom mýte, ktorým určite sami nikdy neprechádzajú a kašlú naň. Avšak mne, ako občianke, je zakaždým na vracanie, keď mám vôbec tadiaľ prejsť, viď foto. Na podlahe sa váľajú odpadky, na stenách je každý kúsok počmáraný hnusnými grafitmi, nápismi, čarbanicami, odpadky sa váľajú pri košoch. A to je ŠIRŠIE CENTRUM MESTA!!!! Kedy s tým budú konečne kompetentní niečo robiť?

30. júl 2015

Martin

Na všetky takéto problémové miesta by mali osadiť kamery.
31. júl 2015

Lučenič

To by museli byť "kompetentní" naozaj kompetentní a nie byť len bandou byrokratov, ktorí majú "svoje" isté! Česť výnimkám.
05. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Chceme Vás informovať, že stav Trnavského mýta je nevyhovujúci aj podľa primátora. Práve z toho dôvodu momentálne hľadáme spôsoby, ako tento priestor zatraktívniť. Vzľadom na finančnú situáciu mesta to nie je jednoduché. Priestor sa čistí, podchod čistí naša zazmluvnená spoločnosť.

Riešením je napríklad prenájom tohto priestoru. Všetky rokovania týkajúce sa možného prenájmu podchodu na Trnavskom mýte prebiehali ešte za minulého vedenia mesta. Podľa informácií, ktoré máme, mala o tento podchod záujem nielen mestská časť Bratislava - Nové Mesto, ale aj súkromný investor, ktorý postavil na Trnavskom mýte obchodné centrum. Dôvody, prečo bývalé vedenie tieto priestory neprenajalo nám nie sú známe. Pôvodne boli aj plány na umiestnenie kamerového systému do priestoru Trnavského mýta, problémom však bol nedostatok financií.
Obdobný problém bol s podchodom na Hodžovom námestí. Ten je v prenájme súkromnej spoločnosti.

Oddelenie komunikácie a marketingu
12. august 2015

Zuzana Zuscinova

Ak teda nie su peniaze na kamery, co takto castejsie hliadky policajtov? Tych je naozaj vidiet malokedy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania