Zarasteny chodnik

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený

Na chodníku medzi Gercenovou a vlakovou stanicou Petržalka je extremne zarastený celý chodník do viac ako metrovej výšky.

13. august 2015

Jozef Novák

žiaľ v petržalke a nie len tu je veľa chodníkov a iba sa všetci vyhovárajú, obráťte sa na magistrát, obráťte sa na dopravný podnik, obráťte sa na železnice, to nám nepatrí, to má súkromník... občan zaujímajúci sa o starostlivosť o majetok mesta = nepriateľ magistrátu a miestnych úradov, každý meter chodníky, trávnika a cesty = nechcená vec týchto inštitúcií. Načo tam tí ľudia robia, keď im nezáleží na tom aby to tu kultivovane vyzeralo?
13. august 2015

Stefan

Este by som doplnil že aj cely areal prilahlej skoly vyzera otrasne. Vsade vysoka trva resp burina. stromy neorezane, kriky resp zivy plot rastu ako chcu. Boli tam vysadene stromy ktore schnu z nasich penazi!!. Moze mestska cast dat pokutu aj skole? Ihriska su tam zdevastovane, ploty potrhane. To ihrisko na velke branky by som tam zrusil a zriadil by som tam park + jednu studnu , z korej by sa polieval.
17. august 2015

Odpoveď samosprávy

Zanedbaný chodník s parc. č. 4716/1 patrí hlavnému mestu SR, nebol zverený do správy mestskej časti Bratislava-Petržalka. Je potrebné sa s podnetom obrátiť na hlavné mesto

Mestská časť Bratislava - Petržalka.
17. august 2015

Stefan

Parcela je v Petrzalke, tak by ste sa s tym podnetom mali Vy obratit na hlavne mesto. Obcanto nahlasil,splnil povinnosť niekoho iného a novu ma on robiť niečo,čo by mal robiť niekto iny? To je tak zlozite prehodiť zodpovednosť na hlavne mesto? mam pocit že čitať príspevky mate ak za trest nie to ešte s nimi niečo robiť.
19. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informoval správca komunikácie, uvedený priestor nie je v správe mesta.

Oddelenie marketingu a komunikácie
19. august 2015

Stefan

Tak Koho je to priestor???? Nikoho?
19. august 2015

Stefan

Tak Koho je to priestor???? Nikoho?
11. júl 2016

Jan

A po roku znova

Chodnik od Rontgenovej k vlakovej stanici je zarasteny do vysky 2 metrov. Uz je to pravidlo ze kazdy rok to nema majitela.
19. september 2016

Marek P.

Burina

miestami az 2M vysoka burina pozdlz celej ulice
04. október 2016

Michaela

Zanedbaný chodník Rontgenova - Petržalka

Dobrý deň, pravidelne pri kosení v okolí Rontgenovej a Gercenovej a Záporožskej e zanedbaný a nepokosený chodník, ktorý zo zadnej strany ohraničuje Základnú školu Svätej rodiny. Absolútne sa tadiaľ nedá prejsť. Zaujímalo by ma, kto má na starosti údržbu tohto chodníka.
Ďakujem.
04. október 2016

Stano

Ved predsa niekto dal vydlazdit tento chodnik, niekto to zaplatil a niekto plati aj zimnu udrzbu....tak sakra v com je problem.
Ked zastavim autom na chodniku a nedajboh par centimetrov som cez uz je pokuta alebo odtah. Tu sa neda chodnik uz vobec pouzivat a je to v pohode. Na tuto burinu ked napadne sneh tak uz sa nebude dat robit ani zimna udrzba a uz to bude ozaj fajne.
ZOBUDTE SA PROSIM KOMPETENTNY !!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania