Nepoužívané auto na parkovisku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Ingrid 13. augusta 2015

Auto na obrázku stojí na parkovisku na ulici Znievska nepohnuto niekoľko mesiacov. Pred nedávnom sa na tomto mieste stala dopravná nehoda, pri ktorej došlo k posunu auta, čím zábera aktuálne 1,5 parkovacieho miesta. Výhľadom k nedostatočnému počtu parkovacích miest, by sa mal majiteľ auta o svoje auto s SPZ GA postarať a uvoľniť parkovacie miesto pre aktívne používané vozidla. Ďakujeme

14. august 2015

LS

Auto ma platnu TK aj EK do 04/2016, takze je v poriadku. Pochybujem, ze sa da postihovat trocha krive parkovanie, ak tam ani nie su nakreslene ciary. Podla mna zo zakona v poriadku, je to skor o majitelovi, aby zaberal len jedno miesto
14. august 2015

Stefan

Auto neporusuje ziadny platny predpis az na to, ze parkuje krivo a aj to nie jeho vinou...
15. august 2015

Ingrid

Tento odkaz vznikol aj preto, lebo v niektorých mestách takéto autá eviduje mestská polícia a pozoruje aj ich pohyb. Pokiaľ auto má aj platné evidenčné číslo a STK, po 3 mesiacoch si polícia predvolá majiteľa a dá mu zaplatiť zaujatie verejného priestranstva za 3 mesiace. T.j. autá nemôžu trvale parkovať v MČ.
15. august 2015

Anonymný užívateľ

Ingrig, neviem kde to takto funguje? To by museli zdokumentovať každý deň, že sa z miesta nepohol. A to je u nás nemožné.
19. august 2015

Odpoveď samosprávy

Vozidlo Daewoo Lanos, evidenčné číslo GA 123DF, má na prednom skle platné nálepky o vykonaní povinnej technickej a emisnej kontroly. Vzhľadom na uvedenú skutočnosť nemáme dôvod vozidlo riešiť.

Mestská časť Bratislava-Petržalka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania