Vandalizmus

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený

Tyzden Ostrihane Stromy Braniace V Parkovani

14. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Dodávateľ v týchto dňoch realizuje rezy drevín v 3 lokalitách a kapacitne nestiha vykonávať odvoz po rezoch drevín. Z uvedeného dôvodu prosíme obyvateľov o zhovievavosť a ospravedlňujeme sa za dočasné obmedzenie využívania verejných plôch v lokalitách, kde sa vykonavali rezy.


kancelária starostu
14. august 2015

Nik M

je "pochopitelne", ze dodavatel nema dostatocnu kapacitu na odvoz odrezkov, a prave preto realizuje rezy na troch roznych lokalitach sucasne, cim nam dokazuje svoju kompetenciu na vykonavanie tejto prace. mohli by ste prosim v ramci nasej obcianskej zhovievavosti oslovit tohto dodavatela, aby odrezky, ktore teda kvoli pracovnej vytazenosti nestiha odvazat, aspon umiestnil mimo (aj tak vzacnych) parkovacich miest? v podstate vytvoril ilegalnu skladku. a legalne. to nema nad nimi nikto dohlad? su tu stovky stvorcovych metrov verejnych ploch, ktorych obmedzenie vyuzivania, by sa obyvatelov takmer vobec nedotklo. stav riesenia podnetu - "v rieseni" - znamena, ze pockame, kym to dodavatel (niekedy) odprace, alebo im date vediet, ze to nerobia dobre?
16. august 2015

orel skalný

Zverejnite meno nekompetentneho dodavatela ktory nezabezpecuje kompletne sluzby - orez a odvoz??? Za toto mesto plati plnu sumu????
18. august 2015

Zuzana Zuscinova

Nerozumiem jednej veci, ako sa moze zacat orezavat niekde inde ak este nebolo dokoncene kompletne vyvezenie odpadu?? Alebo maju pozicanu pilu len na jeden tyzden? Co su toto za firmy?? Existuje nejaky protokol ako sa starat o mestsku zelen? Kto odpil konare a necha ich tak? Ved to potom vobec nemusel robit. No ale sme v Bratislave...
18. august 2015

Nik M

Orel To Ide Len V Pripade, Ked Je To Statny Podnik. Zuzka, To Ide Len Vtedy, Ak To Robi Viac Firiem. Prajem Vam Pekny Den, Bordel Dnes Rano Zmizol. Dakujem! Uz Mam Kde Parkovat. Skoda Ze To Neslo Bez Staznosti
24. august 2015

Katty

Nik M napisal, ze je to odpratane, tak to mozete oznacit ako vyriesene.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania