Nenamalovany prechod

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

zmizol.

18. august 2015

BaNi

Su to dokonca DVA priechody, kt zmizli. Pozdlzne ciary vyznacili uz v pondelok 10. 8., dva priechody v stredu 12. 8. a zvysne priechody ostali nenastriekane. Uz ked tam boli, prejst cez krizovatku bolo cez spicku narocne, kvoli samovrazednym vodicom vyrazajucim zo stopky v samovrazednych pokusoch vtesnat sa medzi dve auta na hlavnej, takto sa to nezlepsilo.
19. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informoval správcu v letných mesiacoch dochádza k obnove priechodov vrátane Vášho podnetu.

Oddelenie komunikácie a marketingu
19. august 2015

martin dubeci

to ze dochadza k obnove sme si vsimli, skor nas trapi ze bola namalovana len polovica prechodov. kedy planujete dokoncit ich ostatok?
19. august 2015

BaNi

Mila MC, taketo vagne vyjadrenia su horsie nez ziadne. Prosim uvedte datum kedy dojde k naprave a dovod, preco neboli VSETKY priechody nastriekane v rovnakom case ako pozdlzne ciary. Dakujem.
19. august 2015

Klára

BaNi - ako sa uvadza v podnete, to riesi magistrat nie, MC.
19. august 2015

BaNi

V medzicase som si to vsimla, no nezdalo sa mi, ze to je gro problemu. Zjavne som sa mylila. Opravim.
19. august 2015

BaNi

Mily magistrat, taketo vagne vyjadrenia su horsie nez ziadne. Prosim uvedte datum kedy dojde k naprave a dovod, preco neboli VSETKY priechody nastriekane v rovnakom case ako pozdlzne ciary. Dakujem.
21. august 2015

martin

Zabudnuté prechody na Svätoplukovej

Po oprave cesty na Svätoplukovej sú stále nedoriešené prechody - jeden pri zastávke Páričkova a druhý priamo na Páričkovej. Vznikajú z toho zmätky a nebezpečné kolízie – chodci sú zvyknutí na prechod, značky tiež zostali, ale zebra na ceste chýba. Autá prestávajú rešpektovať chodcov. Prosím o kompetentných o urýchlené riešenie.
22. august 2015

BaNi

Jeden priechod pribudol, snad aj ten posledny - najproblematickejsi na prechadzanie - bude do konca tyzdna hotovy.
10. september 2015

BaNi

Aj posledny priechod bol domalovany, zial, ten prvy je uz ciastocne zodraty. Bolo by dobre, keby sa na to pozreli ludia kompetentni a znali veci a prip. reklamovali kvalitu prace alebo materialu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania