Parkovacia zóna, modré značenie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
David 27. augusta 2015

Pýtam sa nášho cteného starostu Starého mesta Mgr. Števčíka, kedy bude na Krátkej ul. zrealizovaná parkovacia politika a bude vyznačené vodorovné dopravné značenie na tejto ulici (modré čiary), nakoľko táto komunikácia je sústavne zahltená cezpoľnými vozidlami, občanmi, ktorí navštevujú hrad a kaviareň.
Pritom na začiatku Krátkej, oproti hradu je novovybudovaný parkovací dom ktorý je sústavne prázdny. Vozidlá obmedzujú a obťažujú obyvateľov našej uli. ale aj priľahlých ulíc, nie je výnimka že musíme parkovať aj o tri ulice ďalej. Tí, ktorí majú malé deti vedia, že samusíte niekoľko krát otočiť, aby ste vybrali všetky potrebné veci z auta, pritom pred domom mi parkuje auto z Košíc. Pritom platíme najvyššie miestne dane.

Pýtam sa, kedy s tým začnete so svojím mandátom niečo robiť?

13. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, spoločne s magistrátom pripravujeme zavedenie nových pravidiel parkovania, ktoré budú jednotné v celom meste. Pripravujeme aj reguláciu statickej dopravy v lokalite na Palisádami, teda vrátane Krátkej ulice. Vzhľadom na dlhšiu procedúru, bude Krátka a okolité ulice zahrnuté do nového systému regulovaného parkovania na jar 2016. Ďakujem za pochopenie.

Radoslav Števčík, starosta Starého Mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania