Neporiadok po pílení v Parku SNP

Zodpovednosť za riešenie: Mestské Lesy

Vyriešený

V Parku SNP pred par dnami prebehlo pilenie stromov / konarov. Avsak dodnes to nie je upratane, odrezane konare su ponechane tam, kde boli odpilene, na chodniku su zvysky cez celu sirku... A nie je to len na jednom mieste, bohuzial.

28. august 2015

Odpoveď samosprávy

Neporiadok po pílení v Parku SNP bol Mestskými lesmi v Bratislave uprataný.

Mestské lesy v Bratislave
31. august 2015

jaja

Boli ste sa pozriet na mieste? Posunutie konarov o 1m alebo viac od chodnika nepovazujem za upratanie... Ani chodnik nie je upratany-vid foto z dnesneho rana 31.8.2015
16. september 2015

Jaja

Skoda, ze moj prispevok spred par tyzdnov zmizol a podnet bol oznaceny ako nerieseny. Pritom taka jednoducha vec...
16. september 2015

Admin KV

Jaja, ako to, prosím, myslíte, že Váš príspevok spred pár týždňov zmizol? Vaša aktualizácia s dvomi fotografiami z 31. augusta je na svojom mieste a podnet bol opätovne preposlaný zodpovednej inštitúcii. Keďže však Mestské lesy v Bratislave po opätovnom preposlaní neodpovedali na podnet do 14. dní, podnet bol automaticky označený ako "neriešený".

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
10. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestské lesy sa boli pozrieť na tzv, neporiadok, ktorý tam podľa autorky podnetu zostal. Veľké konáre, ako aj všetok väčší neporiadok bol pracovníkmi vyzbieraný, menší ako menšie halúzky a piliny zostali na mieste. Je pravda, že každý môže mať iný názor na mieru upratovania a čistoty. Podľa nás bolo vyčistenie urobené dostatočne s prihliadnutím na to, že drevo je rozložiteľný materiál.

Mestské Lesy
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania