Dopravné značenie na ul. Štúrova

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 21. septembra 2012

Žiadam Vás o vyriešenie problému s prejazdom áut po ul. Štúrova. Vodiči idúci z ul. Jána Pavla II / ul. 17. novembra smerom na KE si svoju cestu skracujú (vyhýbajú sa svetelnej križovatke) cez Štúrovu ulicu, ktorú pravidelne v ranných špičkách upchávajú a znemožňujú výjazd vozidiel od okolitých bytoviek a domov. Ak sa nad vami niekto nezľutuje a nepustí vás, môžete na výjazd čakať aj 5 - 10 minút! Situáciu by mohlo vyriešiť osadenie značiek Zákaz vjazdu / Prejazd zakázaný + okrem dopravnej obsluhy. Niekoľkokrát sa to už riešilo ale bez výsledku.

21. september 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk
11. október 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet vo veci dopravného značenia na ul. Štúrovej. Vami navrhované dopravné značenie v minulosti bolo použité, ale nakoľko prejazd zakázaný je ťažko kontrolovateľný a bolo ťažko preukázať vodičom porušenie dopravných predpisov, toto dopravné značenie bolo odstránené. Hustota dopravy v ranných hodinách je rastúcim problémom a zlepšenie situácie by malo nastať po dobudovaní tretej etapy Nábrežnej komunikácie a odklonenie tranzitnej dopravy smerujúcej na Košice.
Vážime si pozornosť, ktorú ako občan venujete svojmu okoliu, ako aj Vašu snahu o zlepšenie kvality života v našom meste.
06. február 2014

Tomas

dobry den, ako sa uchadzat o osadenie takejto znacky. Postacuje ziadost, alebo treba peticiu? podobny problem mame aj na nasej ulici, kde nosia rodicia deti do hudobnej skoly a rano a aj vecer tam postavaju a brania tak plynulému prechodu ludom a autam.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania