Vyšliapané chodníky

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Odkazprestarostu.sk 23. septembra 2012

Neustálym skracovaním cesty zo zastávky Karpatská do bezprostredne vzdialeného Maxu si občania vytvorili takto otrasne vyzerajúce chodníky...

23. september 2012

Štefan

zasadit travu a postavit maly chodnik ;)
25. september 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk
11. október 2012

Odpoveď samosprávy

Na základe Vašej požiadavky týkajúcej sa zabezpečenia výstavby chodníka od zastávky MHD po ZOC MAX, Mestský úrad Prešov – sekcia strategického rozvoja dáva nasledovné stanovisko:
Po zistení skutkového stavu z mapových podkladov, vyšliapané chodníky od zastávky MHD z väčšej časti prechádzajú po súkromných pozemkoch, ktoré nie sú vo vlastníctve Mesta Prešov.

Z uvedeného dôvodu Mesto Prešov nemôže na týchto pozemkoch vybudovať požadované chodníky.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a snahu prispieť svojou vnímavosťou k zlepšeniu života v našom meste.
22. január 2013

Olivet

tu vidno ako sa mesto zbavilo zodpovednosti za vysliapane chodnicky cez travu.a HLAVNE!!!usetrili korunky mestskej casti za co im bude vyplatena mastna odmena ktora daleko previsi stavbu chodnika.preco neuviedly komu patri ten kus travy za zastavkou?skrasluje sa v meste kde co aby bolo mesto IN a toto by tiez pomohlo a vyslo urcite lacnejsie
19. február 2013

Tomas

A co tak vysadit stromceky, ci osadit esteticke zabrany v podobe kvetinacov a inteligentne a esteticky ludi naviest na existujuce chodniky.
Inak cely MAX okolo Billy je jedna katastrofa, co sa diopravneho riesenia a chodnikov tyka. Kto to z mesta schvalil urobil velku chybu. Tato cast mohla byt krasne zrekonstruovana vyriesena ako pre chodcov, tak auta, cyklistov, korculiarov, pre parkovanie, atd. Namiesto toho MAX vsetko vyssie spominane len zhorsil.
22. február 2013

Peter

takýchto vyšľapaných chodníkov cez travnaté pozemky je na sekčove veľa,zvlášť v časti okolo Maxu a je len veľkou hambou že mesto a jeho poslanci rozpredali pozemky a teraz je situácia taká, že medzi panelákmi a chodníkmi sú súkromné pozemky o ktoré sa nikto nestará,zarastajú burinou a je na nich plno odpadkov.Táto mestská časť je po bratislavskej petrżalke najšpinavejšia a najškaredšia na slovensku.Hamba.Poslanci zamyslite sa nad tým!!!
04. júl 2013

Tereza

A nemali by sa nad tým zamyslieť aj ľudia? Kto tie odpadky na zem hádže a kto vyšliapáva cestičky v tráve? Sami nechceme niesť zodpovednosť a hádžeme ju na poslancov, mesto a podobne? Keď ľudia prestanú byť "prasatá" potom aj miesta, kde žijeme budú krajšie. Každý nesie zodpovednosť za svoje skutky i rozhodnutia.
18. júl 2019

Peter Macák

Navrhujem spravit chodnik, uz to mohlo napadnut aj kompetentnych, ze si ludia budu skracovat cestu...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania