Nefunkčný stĺpik - Miletičova vnútroblok u detského ihriska

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
obcan 14. septembra 2015

Ide o nefunkcny stlpik pri ceste v parku smerom k detskemu ihrisku. Je to u prveho vjazdu do vnutrobloku nalavo od Trencianskej smerom k Prievozskej.

29. september 2015

obcan

Prosim opatovne pourgovat MU Ruzinov, MC Ruzinov, RRa ZP, odd dopravy, aby sa laskavo postaralo o napravu. Dakujem spravcovi domeny.
05. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Oprava stľpika bola zaradená do harmonogramu plánovaných prác.

kancelária starostu
19. október 2015

obcan

Tak zodpovedni, co sa deje???!!! % tyzdnov nie je mozne osadit poskodeny stlpik?
31. október 2015

Dantes

Poskodeny stlpik je tam stale. 6 tyzdnov nie je mozne zabezpecit opravu??!!
05. november 2015

Mayo

Mimochodom existuje nejaky plan obnovy povrchu tejto cestnej komunikacie, kvazi vnutro blok mileticova-trencianska? Cesta sa prepadava, jedno prepadlisko sa opravilo, neskor sa objavilo dalsie- zatial bez opravy, kanal vytrca z podorysu cesty (vidiet ho v strede na obrazky vyssie) plus sa tam vytvara jama, asfal sa odlupuje, atd. Nehovoriac o nezmyselnom sklone chodnikov, ktorym sa je lepsie v zimnom obdobi aj vyhnut, kedze aj ked su miestnymi obyvatelmi pravidelne a poctivo odpratane od snehu, tak su aj tak nebezpecne pre ich vyuzivanie. Aby som nezabudol, co tak osadit najake zabrany, k chodnikom okolo tohto bloku? Vodici parkuju na chodnikoch alebo svojimi tatosmi do nich zasahuju tak, ze kocikmi ich musime obchadzat po ceste. Vopred dakujem za odpoved.
26. december 2015

obcan

re Mayo: odporucam podat novy podnet na Vasu opodstatnenu pripomienku. Vzdy riesia len jednu vec a ked sa pripoja dalsie, tak upadnu do zabudnutia - zial. A potom sa nic neurobi.
26. december 2015

obcan

Stlpik je osadeny , ale trocho nahnuty, tak ho treba narovnat. Dakujem.
27. december 2015

Odkaz pre starostu

Podnet sme označili ako vyriešený, no samospráve bola odoslaná správa s informáciou, že novo osadený stĺpik je ohnutý.

Zuzana Žurkinová
27. december 2015

obcan

re odkaz pre staostu: dakujem a prajem uspesny Novy rok. Ste nam velmi napomocni, robite zasluznu pracu. Zdravi, Obcan :-)
28. december 2015

Mayo

Re: obcan: uz som zalozil novy podnet....ale mestska cast ani magistrat hlavneho mesta sa k vnutroblokom nepriznavaju....takze uz setrim peniaze na plot :) https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/22687/vnutroblok-katastrofalny-stav-cesty-a-chodnikov?ref=1364754562144895911342E121E2aqVFDoczQB5fM6mzECruK0K8eG0
11. marec 2016

R.Svebo

Opakovane cez park jazdia nedisciplinovaný vodiči často na 2,5-3tonových vozidlách. Chodníky nie sú uspôsobené takémuto tlaku a dochádza k poškodzovaniu verejného priestranstva.
Minulý týždeň som zaregistroval, že z tohto smeru dokonca jazdia špedičné služby.

Dňa 10.3.2016 som požiadal pracovníčku referátu zelene, aby interpretovala sťažnosť na úrade MČ ohľadom výmeny stĺpika. Pritom ma informovala, že oni s tým nič nemajú a ani nič nespravia.
Cez zimu tam umiestnili opakovane hračkársky-domový stĺpik, ktorý aj pri malom tlaku bude poškodený. Už aj tak je.
Prečo na odpovednom útvare MČ pracujú neskúsený pracovníci, ktorý nedokážu posúdiť úroveň funkčného výberu inventáru a nehospodárne nakladajú verejnými prostriedkami?
13. marec 2016

Odkaz pre starostu

re: R.Svebo
Dobrý deň,
ak viete o tom,že podnet je opäť nevyriešený, prosím zašlite aktualizáciu podnetu s aktuálnou fotografiou poukazujúcou na súčasný stav. K poškodeným chodníkom keďtak vložte nový podnet.

S pozdravom,
Zuzana Žurkinová
administrátorka pre Ružinov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania