Skateboardisti ničitelia lavičiek

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení

opakovane hlasene mestskej policii.efekt ziaden. skateboardisti nicia lavicky.uvolnene vytrhaju a robia si z nich prekazky a drahy.kedy budu pre vystrahu konecne spokutovani a stav bude uvedeny do poriadku pripadne nainstalovane kamery? su to nase dane! velmi by pomohlo im nejake prekazkove drahy cielene vymysliet aby si ich nerealizovali sami.priestor v parku na to je

02. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Tieto lavičky boli nanovo ukotvené silnejším a hlbším kotvením, preto dúfame že sa to už nepodarí odtrhnúť. Polícia má v tejto časti zvýšenú hliadku, no nevieme ich prinútiť a ani to nie je možné, aby tam boli stále. Určite by pomohlo, keby aj my, obyvatelia, keď vidíme, že dochádza k poškodzovaniu sme kontaktovali políciu, Kamery neplánujeme osádzať.





kancelária starostu
06. marec 2016

frspa

Odtrhnutá lavička

vytrhnuta lavička-zasa začína sezóna skateistov- dokedy to budete len opravovat bez systemoveho riesenia? kamery? policia? cielene vytvorenie drahy pre skateistov?
09. marec 2016

frspa

dokedy???. a na toto platím dane ???
29. marec 2016

Zuzka

Park Andreja Hlinku a vytrhané lavičky

Lavičky sú vytrhané, prenesené až do centra parku, kde na ne natrafíte počas chôdze, rovno pod nohami, ráno kráčajúc do práce, div si papuľu nerozbijete.
1, lavičky sú podľa mňa na sedenie, nie na driftovanie ( posúvanie/šúchanie sa) sa po nich na skateboardoch.
2, keď chlapcov oslovíte (čo sme urobili nie raz), dostanete odpoveď :
kde to máme robiť, keď mesto nemá dosť poriadnych plôch na skateboardovanie? Trochu chabá odpoveď, si myslím. Príklad: to si mám teraz urobiť v parku ohnisko, lebo mesto ich má tak málo resp.žiadne? To naozaj?
Pomocou by mohlo byť podporenie zdravého štýlu mládeže (keď si odmyslíme tie zlomeniny) a zabezpečenie napríklad 2-3 mini plôch na surfovanie, či driftovanie v podobe a veľkosti našich terajších lavičiek. Očividne im to stačí. Nemyslíte?
30. marec 2016

Zuzka

Pomocou by mohlo byť podporenie zdravého štýlu mládeže (keď si odmyslíme tie zlomeniny) a zabezpečenie napríklad 2-3 mini plôch na surfovanie, či driftovanie v podobe a veľkosti našich terajších lavičiek. Očividne im to stačí. Nemyslíte?
15. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za podnet. Tento podnet sme z časti postúpili mestskej polície vo veci zvýšeného hliadkovania v zadnej časti parku hlavne vo večerných hodinách. Mestská časť Bratislava-Ružinov zároveň zabezpečí, a aj pravidelne zabezpečuje, opravu daných lavičiek.
V súčasnosti MČ neplánuje zriadiť takýto park nakoľko mládež má možnosť športovo vyžiť sa napr. na Nevädzovej ulici v areály netradičných športov a situovanie takejto funkcie v konkrétnom parku by mohlo byť vnímané ako zmena charakteru resp. narušenie funkčných zón, čo by mohlo viesť ku kolízii režimu využívania parku.

s pozdravom


kancelária starostu
13. máj 2023

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený Vytrhsne betónové lavičky nikto nerieši.
16. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, situáciu preveríme a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie

Miestny úrad Ružinov

V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania