Poškodený strop podchodu na Karloveskej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Spadnuty strop v podchode pri zastavke Borska.

07. október 2015

Xena

Chcela by som dodať, že komunikácia (a teda aj podchod) je pravdepodobne v kompetencii magistrátu. O situácii som hovorila so známou, ktorá je "stavárka". Podľa nej by bolo vhodné, keby sa na aktuálny stav pozrel STATIK.

Trčia tam kovové výstuže betónu komunikácie. Može ísť o bezepčnostné riziko. Ak bude tuhá zima, je možné (a neželajme si to), že sa úsek Karloveskej nad podchodom prepadne. To by skomplikovalo dopravu nielen v KV, ale aj v Dúbravke.
07. október 2015

Admin KV

Xena, ďakujem Vám za upozornenie. Čo sa týka zodpovednosti za riešenie podnetu, súhlasím s Vami. Podnet som po obdržaní 3. októbra preposlal rovno na Magistrát hlavného mesta.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
07. október 2015

Xena

Dakujem pan Molcanyi
09. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme o ňom správcu komunikácie. Ako nás informoval, o situácii vedia, avšak na tento rok nemajú voľné finančné prostriedky. Plánujú ich vyčleniť v budúcom kalendárnom roku.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
09. október 2015

Xena

Dobrý deň, ďakujem oddeleniu komunikácie a marketingu magistrátu za odpoveď. Už len treba veriť, že sa nič dramatické na komunikácii nestane.
16. október 2015

Marta

Dobrý deň, takmer denne chodím cez tento podchod a vždy mám obavy, lebo mne sa zdá, že ten strop je celý prehnutý. Bolo by potrebné, aby sa na to urýchlene riešilo, aby pád tej omietky nebol len prezvesťou niečoho horšieho!
07. jún 2019

Marta

Pripomínam tento NERIEŠENÝ podnet. Uplynulo odvtedy viac ako 3,5 roka, k žiadnej náprave neprišlo. Chystá sa rekonštrukcia Karloveskej radiály, je to ideálny čas aj na rekonštrukciu tohoto podchodu. Bohužiaľ pri žiadnej prezentácii tejto akcie som sa o oprave tohoto podchodu nič nedozvedela. Podchod je už naozaj v hroznom, havárijnom stave !!!
10. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet bude riešený v rámci rekonštrukcie celej Dúbravsko-Karloveskej magistrály.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
26. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás že sme v minulosti na podnet nereagovali. Momentálne je už podchod zrekonštruovaný. Stalo sa tak v rámci rekonštrukcie Dúbravsko-Karloveskej radiály. Veríme, že naša komunikácia a aj tempo riešenia podnetov je lepšie ako v minulosti a že sa nám ho podarí ďalej zlepšovať.
Aktuálny stav podchodu je najlepšie viditeľný na tomto videu.
https://www.facebook.com/watch/?v=288015168978306&extid=JT3HANzRnoPXXThf

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania