Večná zápcha na ulici Maximiliána Hella

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Adam [email protected] 12. októbra 2015

Na ulici Maximiliána Hella je každý pracovný deň zápcha. Od 7 rána niekedy až do 7 večer. Komunikácie, semafory a distribúcia dopravy v meste nespadá pod kompetencie MČ Ružinov, to viem. Malo by však byť vo vašom záujme túto situáciu riešiť, lebo výrazne vplýva na kvalitu života (hlučnosť, kvalita ovzdušia a bezpečnosť). Ďakujem.

12. október 2015

Martin Patoprstý

Dobrý deň, interpeloval som mestskú časť ohľadne riešenia dopravnej situácie v križovatke s Trnavskou cestou prikázaným smerom vpravo, ktorý by odľahčil aspoň dopravu týmto smerom. Návrh bol prekonzultovaný aj s Krajským dopravným inšpektorátom PZ SR, ktorý súhlasil avšak mestská časť ani poslanci tento návrh nepodporili... Martin Patoprstý Poslanec MČ Ružinov za Ostredky
13. október 2015

Maja

Ale táto strana je málokedy problém. Aj na fotke je to opačne smerom na Tomášikovu (Trnavská-Maximilána Hella-Tomášiková). Ja bývam na Trnávke a teda si neviem predstaviť nemožnosť odbočiť doľava na Trnavskú, väčšinou sa zdržujem tým, že Trnavská je upchatá smerom vpravo - Ivánska cesta. Ďakujem poslancom, že to nepodporili.
13. október 2015

Adam [email protected]

Suhlasim s Majou. Treba vyriesit problem, ktory vznika tym, ze tah Vrakuna/Trnavka smer mesto ide takmer vylucne po Maximiliana Hella. Prikazany smer vpravo by to len skomplikoval. Ale dakujeme za vas cas a iniciativu ;)
15. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
celková situácia na Trnavskej ceste, ktorá je v správe magistrátu hlavného mesta, by mala byť vyriešená až po vybudovaní podchodov, ktoré v rámci zahusťovania vlakových zastávok, ktoré pripravujú Železnice SR. Mestská časť Ružinov chcela vybudovať odbočovací pruh z Maximiliána Hella na Trnavskú cestu, nemá však k tomu súhlas súkromného vlastníka pozemku. Celé priecestie Trnavská cesta-Ivánska-Vrakunská však treba riešiť komplexne, čo už nie je v kompetencii mestskej časti Ružinov, ale hlavného mesta a železníc.

kancelária starostu
15. október 2015

Adam [email protected]

Viete sa prosím vyjadriť aj k opačnému koncu ulice? Na križovatke Maximiliána Hella/Tomášikova sa tvoria tie zápchy, o ktorých som pôvodne písal. Ďakujem!
15. október 2015

Adam [email protected]

A ešte sa chcem celej samospráve poďakovať za to, že predala pozemky pod Ostredkami súkromnému vlastníkovi. To sa nevidí každý deň...
11. september 2017

Janči Bakoš

Myslím, že tento podnet je Neriešený. Poprosil by som administrátorov o zmenu stavu.
10. november 2021

Anonymný užívateľ

Dobré správy :)
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/9904/odbocovanie-z-ulice-maximilana-hella-na-trnavsku-cestu

Citujem:
,,Dobrý deň,
odbočovací pruh z Maximiliána Hella na Tomášikovu ulicu sme zaradili do zoznamu na vyhotovenie projektovej dokumentácie.
Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme"
07. november 2022

Anonymný užívateľ

MiÚ Ružinov, už je november 2022 a stále žiadna zmena - a ani info, kedy sa začne realizácia.
07. november 2022

Anonymný užívateľ

Maja, nemysleli ste náhodou upchatu Vrakunskú cestu - vpravo na Ivanskú cestu?
09. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, situáciu preveríme a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie

Miestny úrad Ružinov

V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania