Kôš na psie exkrementy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 11. októbra 2012

dobry den, vedla detskeho ihriska na topolcianskej ulici chodia pravidelne psickari vencit psov. nie je tam ziadny kos na psie exkrementy takze je tam pravidelne naspinene. da sa tam dat porosim kos? kedze deti sa tam pravidelne zdrzuju... kontaktovala som uz pani Jacekovu z oddelenia zivotneho prostredia, ale neunuvala sa ani odpisat...
dakujem

17. október 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v súčasnosti je v Petržalke umiestnených 200 ks košov na psie exkrementy, do ktorých sa 3x týždenne dopĺňajú sáčky na hygienické odstraňovanie exkrementov. Nie je v našich silách osadiť ich viac, je to aj finančne náročné, navyše povinnosťou obce je umiestniť ich len pri voľných výbehoch pre psov, napriek tomu ich v Petržalke máme cca 200 aj v sídlisku. Rovnako je potrebné dodať, že psie exkrementy sa môžu odhadzovať do akéhokoľvek koša aj s ostatným odpadom.

Po preverení situácie sme zistili, že kôš na psie exkrementy sa v blízkosti ihriska nachádza a to na Topoľčianskej ul. č. 23. Kôš považujeme za vhodne umiestnený, nakoľko z hygienických dôvodov nemôže byť osadený bližšie k ihrisku.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania