Stavebne prace bez povolenia

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Marián 25. októbra 2015

Dňa 22.10.2015 začali v byte č.2 (3. nadzemné podlažie) v bytovom dome Sabinovska 3A, 821 02 Bratislava vykonávať masívne stavebné práce. Vlastníčka bytu pani Molnárová tvrdí, že práce ohlásila stavebnému úradu. Problém je však, že je tu dôvodné podozrenie, že charakter vykonávaných prác si vyžaduje stavebné povolenie, keďže sa jedná o búracie práce, ktoré môžu ohroziť statiku celého domu, resp. o také zmeny stavby (bytu), na ktoré nestačí ohlásenie, ale je potrebné stavebné povolenie. Nasvedčuje tomu množstvo stavebného odpadu, hluk a otrasy domu. Prosíme preto o vykonanie konroly štátnym stavebným dohľadom.

25. október 2015

somár rámos

Si si istý ,že máš správnu adresu? Alebo len nemáš gule obrátiť sa tam kde to riešiť majú v náplni práce? A bolo by to rýchlejšie ,podnet tam už mohol byť.
26. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Stavebný úrad vykoná štátny stavebný dohľad.
Zároveň upozorňujme, že podnety tohto typu treba adresovať priamo na stavebný úrad.


kancelária starostu
03. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Poverení pracovníci stavebného úradu vykonali ŠSD v byte na Sabinovskej ulici. Na mieste bolo zistené, že práce realizované v byte č. 2 sú v súlade z ohlásenými a nepodliehajú stavebnému povoleniu. Jedná sa o udržiavacie práce, ako: výmena dlažby v celom byte, elektroinštalácii, rozvodov vody,obkladov a sanitárnych zariadení v kúpeľni, maľovania a úpravy stien.



kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania