Nefungujúce osvetlenie pri mestskej hale (THA) a nevykosené

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 11. októbra 2012

Čaká sa na úraz pri akciách v hale a následný súdny spor ? Ide o to, že plocha parkoviska od Torysy a prístupový chodník k mostu a navyše sú predelené rigolom nie sú osvetlené, čo v minulých rokoch nebolo.Jednak je problém v tme nájsť auto a či sa dostať chodníkom do ktorého navyše zasahuje nevykosená tráva a tým ho zužuje k mostu. Čo sa tam bude diať 4.11.2012, keď sa čaká plná hala ?

12. október 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk
22. október 2012

Odpoveď samosprávy

Mestu Prešov bol dňa 12.10.2012 prostredníctvom portálu Odkaz pre starostu doručený Váš podnet týkajúci sa nefungujúceho osvetlenia pri mestskej hale a nevykosenej trávy v okolí chodníka.

Mesto Prešov pri kosení mestských pozemkov postupuje v zmysle schváleného harmonogramu.
Vami uvedený pozemok bude pokosený v najbližšom období (v 43.týždni).

K podnetu na to, že na parkovisku pri mestskej hale nesvietilo svetlo uvádzame, že predmetné parkovisko je súčasťou okolitých plôch Mestskej haly prenajatých nájomcovi Mestskej haly, pričom táto spevnená plocha, aj keď je využívaná v denných hodinách na parkovanie áut, nie je regulárnym parkoviskom a nevyberá sa tam parkovné, je teda na rozhodnutí terajšieho nájomcu určiť spôsob jeho ďalšieho užívania. Mesto však na základe tohto podnetu bude o možnostiach lepšieho osvetlenia tejto plochy iniciovať rokovania s nájomcom.

Za Váš podnet na zlepšenie kvality prostredia v Meste Prešov Vám ďakujeme.
31. október 2012

peto

43.týždeň za nami a 4.november 2012 s medzinárodnou akciou v hale pred nami a sľúbený priestor t.j od mosta medzi cyklochodníkom,ďalej od ul.Jána P.II. a odstavnou plochou pri hale je NEVYKOSENÝ. Čo by sme si neurobili pred medzinárodnou účasťou i návštevníkov z celého Slovenska hanbu a to len preto,že sa niekto dohaduje kto vlastne má tých pár metrov štvorcových udržiavať !!!
07. november 2012

petp

Podľa "Geografického informačného systému mesta Prešov" plocha od mosta na ul.J.Pavla II a to medzi cyklochodníkom a spevnenenou plochou-parkoviskom pri hale patrí mestu, takže prečo ju mesto neudržiava a pritom druhá strana cyklochodníka, ktorá patrí Povodiu Bodroga a Hornádu je kosená !

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania