Nefunkčné auto zaberá miesto

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Anonym 25. októbra 2015

Na parkovisku na križovatke Ďatelinovej a Nevädzovej stojí toto nepojazdné auto obrastené burinou. STK aj EK boli platné do 2013. Prosím kontaktovať majiteľa so žiadosťou o odstránenie, hoci parkovisko patrí Soc. poisťovni.

26. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
V uvedenom prípade sa jedná o súkromné parkovisko, na ktorom si reguláciu parkovania rieši vlastník parkoviska. Samospráva ani mestská polícia nie sú oprávnené skúmať platnosť technickej či emisnej kontroly. Vozidlá, ktoré nemajú platné tieto kontroly by mali riešiť pri dopravných kontrolách príslušníci štátnej polície, resp. autá, ktoré sú považované za vrak a majú evidenčné číslo (EČV) sú v kompetencii Okresného úradu, odboru pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie, ktorému sú takéto nálezy postúpené.


kancelária starostu
15. máj 2016

Jakub

Auto zarastajuce burinou

Dobry den,

chcel by som nahlasit vyse 3 roky nepojazdne odstavene vozidlo s davno neplatnymi STK a EK (vid obrazok), ktore tak dlhodobo blokuje miesto na zaparkovanie.

Vopred dakujem za Vasu pomoc.

15. september 2018

Lukáš Bartošovič

Burina uspesne pokracuje v "zneviditelnovani" bielej Felicie a dokonca jej chyba predna tabulka ECV! (myslim tej Felicii)
12. január 2019

Lukáš Bartošovič

Vozidlo zmizlo a aj ta giganticka burina, hura! Podnet je vyrieseny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania