Ovsistske namestie - rozobrana dlazba

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Palo 01. novembra 2015

Rozobrata a stale viac rozoberana dlazba na namesti. Problem bol snad hlaseny vsade, zivotne prostredie, starostovy na mail, na miestny urad a stale nic. Hanba je to, peniaze sa nasli len na to aby sa ozaj fusersky spravili park. Nikto sa o park nestara, staci sa prejst a pozriet blizsie,dlazby, obrubniky, travnik, smetne kose, akasi skalka kde boli nezmyselne nasypane okruhliaky a vznikla tu len 30 cm hlboka jama s metrovym priemerom....vsetko velmi provizorne bohuzial...co je obrovska skoda nakolko je vyuzivany detmi viac ako okolite ihriska. Ozaj ak by bola moznost, alebo miesto kde sa da dat podnet na kontrolu cerpania a uzivania veci postavenych verejnych penazi tak tato lokalita je vdacny kandidat.

01. november 2015

query

A to sa este z miestneho uradu citili dotknuti, ked sa na nich obratili ludia s tym, ze ci to bude niekto udrziavat.
30. november 2015

Odpoveď samosprávy

Údržba zelene sa v priestore Ovsištského nám. po počiatočných problémoch už vykonáva pravidelne, cca jeden krát do mesiaca.V novembri sme zrealizovali dosadbu chýbajúceho rastlinného materiálu. Posledná údržba bude zrealizovaná v termíne cca do 10. 12. 2015.
Čo sa týka problémov s dlažbou, po rokovaniach s dodávateľom stavby rozhodneme, ako zabezpečíme, aby nedochádzalo k opätovnému poškodzovaniu dlažobných kociek a k znehodnocovaniu tohto priestoru.

mestská časť BA-Petržalka
04. apríl 2016

Jaroslav

vyzerá to o mnoho lepšie, podnet by mal byť označený ako vyriešený
04. apríl 2016

Palo

Darovanemu konovi...ale ano je to hotove no od profi prace alebo od okolitej pokladky a finalneho vyhotovenia to ma daleko bohuzial. Pevne verim ze rodicia budu teraz davat vacsi pozor na svoje deti.
Este by to ale predsa len chcelo zabezpecit opravu poskodenych drevoplastovych dosiek.
Kazdopadne velke dakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania