Miletičova-Vnutroblok: katastrofalny stav cesty a chodnikov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Mayo 16. novembra 2015

Existuje nejaky plan obnovy povrchu tejto komunikacie,kvazi vnutro blok na rohu mileticova 25-29+trencianska40-42?Cesta sa prepadava, jedno prepadlisko sa opravilo, neskor sa objavilo dalsie- zatial bez opravy, kanal vytrcajuci z podorysu cesty (vidiet ho pri vjazde do vnutrobloku od mileticovej 29)plus sa tam vytvara jama,asfal sa odlupuje,prechod pokracujuci od mileticovej smerom k trencianskej ma podvihany asfalt (asi pozostatky zo starsieho stromu,ktory ten asfal podvihal) atd. Nehovoriac o nezmyselnom sklone chodnikov (na mape zlta ciara),ktorym sa je lepsie v zimnom obdobi aj vyhnut, kedze aj ked su miestnymi obyvatelmi pravidelne a poctivo odpratane od snehu,tak su aj tak nebezpecne pre ich vyuzivanie.

19. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Mestská časť Bratislava – Ružinov vykonáva správu na komunikáciách zaradených do siete miestnych komunikácií III. a IV. triedy, ktoré jej boli protokolom z roku 1992 zverené do správy. Uvedené vnútroblokové komunikácie nie sú zaradené do siete miestnych komunikácií a neboli zverené Magistrátom hl. mesta SR Bratislavy do správy Mestskej časti Bratislava – Ružinov.
Mestská časť Ružinov tak ako každá samospráva nemôže vynakladať peniaze na investície do majetku, ktorý nemá vo vlastníctve ani inak zverený.



kancelária starostu
19. november 2015

Mayo

Dobry den,

Dakujem za odpoved.
Existuje taka ista stranka ako tato? Odkaz pre Magistrat hl. mesta SR?

Kazdopadne komunikacie, cize aj chodnik, tympadom nikto s kompetentnych nebude riesit.
S pozdravom M.
19. november 2015

Odkaz pre starostu

Podnet bol zaslaný na magistrát na riešenie.

Zuzana Žurkinová
01. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

hlavné mesto má zverené do správy iba cesty a miestne komunikácie I. a II. triedy a o tie sa stará. v Druhej časti je naša odpoveď totožná s so stanoviskom mestskej časti. Rovnako hlavné mesto nespravuje ani ostatné vnútrobloky. Máme za to, že je to chodník či prístup k bytovému domu resp. jeho priama súčasť.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
01. december 2015

Mayo

Dobry den,

Mestska cast a ani Hlavne mesto nema zverene do spravy vnutroblokove komunikacie, cize kto je za ich spravu zodpovedny?
Cize ak tam postavime plot, tak to bude prekazat iba vodicom co si skracuju cestu z Mileticovej na Trenciansku a nikomu inemu? Kedze to je v sprave nikoho.
Mimochodom vlatnik podla listu vlastnictva je: Hlavné mesto SR Bratislava
28. december 2015

obcan

Vazeni zodpovedni, tuto komunikaciu snad nemyslite vazne?!!!!!!!! To je vrchol ignorancie prehadzovat si spravu VAM obcanmi zvereneho majetku do starostlivosti!!!!! Kazdy jeden stvorcovy meter v tomto state ma niekto na starosti! Alebo sukromny vlastnik al stat al samosprava! Co nam tuna chcete nahovorit? Ze si to snad maju obcania skutocne hradit zo svojho??? Kto financuje verejnu spravu na vsetkych urovniach???? No MY, OBCANIA!!! Tak sa starajte, robte si svoju, nam povinnovanu, pracu! Nam je jedno, KTO da problem na poriadok, ale chceme vysledok!
08. máj 2018

mayo

...mimochodom sa stav ciest a chodnikov vo vnutroblokoch od 2015teho vôbec nezlepsil, skor sa zhorsil, pribudli dalsie vytlky, prepadnute miesta klesaju stale viac. Dane platime vsetci rovnako, cize mame narok na rovnaky stav a pravidelnu udrzbu ako ostatni bratislavcania. Mimochodom vnutroblok martincekova (pri tescu) bol tiez zrekonstruovany z financii mesta.
05. máj 2023

Patrick

Miletičova-cesta-výtlk

Výtlk vo velkosti primátora mesta, Miletičová 29 dlhodobo nik nerieši
05. máj 2023

Patrick

Miletičova-chodník-výtlk

Miletočová 29,poškodený asfalt
05. máj 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, podnet s aktualizáciou bol opätovne zaslaný samospráve.
S pozdravom,
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
05. máj 2023

Mayo

Treba si prist pozriet cely vnutroblok na mileticovej 25 az 29, vjazd do vnutrobloku z Mileticovej je v katastrofálnom stave, plus parkovisko medzi Mileticovou a Ruzovou dolinou detto. Parkovisko je sama jama a ked prsi, tak k autu musite preplavat. Hlavne, ze platime za parkovanie, cesty a parkoviska su horsie a horsie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania