Štyri hrby na Dvojkrížnej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

uz dlhsie sa tu riesi problem priecnych hrbov na Dvojkriznej, zatial vsak bez vysledku, preto pridavam dalsi podnet lebo akonahle niekto "kompetentny" odpovie na pridany podnet povazuje ho asi za vyrieseny a uz sa k nemu nikdy nevrati. Este raz opakujem ze uvedene hrby nielen poskodzuju denne niekolko tisic vozidiel ale su aj nebezpecne, minule mi skoro pod kolesami skoncil cyklista, ktory po najazde na hrbol vo vyske radovo 10cm stratil rovnovahu a spadol. Neviem ci konpetentny cakaju kym pride k nestastiu a potom to uz zrazu pojde opravit, ak nie su financie na opravu celej cesty tak ako to tu spominalo par ludi , bude zatial stacit aby sa hrby zbrusili, je to praca tak na pol dna. Verime ze raz sa dockame opravy, vasi volici

20. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Dvojkrížná ulica je zaradená ako miestna komunikácia II. triedy je v správe Magistrátu hl.m. SR Bratislavy . Nie je v našej kompetencii riešiť danú problematiku. Žiadosť postúpime na Magistrát hl.m. SR Bratislavy oddelenie koordinácie dopravných systémov.
Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
MÚ MČ Bratislava-Vrakuňa
02. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informoval správca komunikácie, stav komunikacie Dvojkrizna mame zmapovany.oprava hrbov vyzaduje plosnu opravu komunikacie ku ktorej mozme pristupit v jarnych mesiacoch na zaklade schvalenia planu na nasledujuci rok ako aj prideleni financnych prostriedkov na nasledujuce obdobie.

Oddelenie komunikácie a marketingu
13. marec 2016

tomas

mame nejaky konkretny termin predpokladanej optavy?
16. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za podnet. Ako nás informoval správca komunikácie, o uvedenych nerovnostiach vieme. Opravu planujeme v druhom polroku 2016.

Oddelenie komunikácie a marketingu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania