Výtlk na Janotovej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Michal 24. novembra 2015

Dobrý deň.

Chcem nahlásiť výtlk na Janotovej v strede cesty smerom na Dlhé diely.
Počas zimy sa môže ešte rozšíriť a bude dochádzať ku kolíziám. Ďakujem za opravu.

07. december 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

pribera na krase.. a auta parkujuce na okraji na nadchode urcite tomu pomahaju.. zlta ciara by pomohla riesit situaciu ci?
07. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informoval správca komunikácie, podnet bude zaradený do harmonogramu opráv na budúci rok.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
07. december 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

a co s tou zltou ciarou?.. nizsie je natreta pri dome ale na nadjazde nieje.. co tak ju tam dat?!?!?!
09. december 2015

Michal

myslím si, že ak by sa tento výtlk opravil ešte tento rok, nedochádzalo by ku kolíziám, škodám a súhlasím s komentárom, že ak na nadjazde stoja zaparkované autá je prejazd touto časťou nepríjemný. chápem, že existuje nejaký harmonogram a nie je možné lietať po meste a opravovať cesty kade tade, ale chcelo by to pružnejšie reagovať na naše podnety a nečakať, keď na ceste bude 30 výtlkov hlbokých ako marianska priekopa aby sa oplatilo technike tam ísť.
16. december 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

opet som dnes upozornoval mestsku policiu, ktora nekona .. ze to ma v kompetencii magistrat...a jeho harmonogram je dlhy ako .....takze ak iba dajaka tragedia mozno nieco nastartuje..
este aj auta tam stoja ilegalne a obmedzuju preistor pre manever..
16. december 2015

marcel z maleho mesta m

ilegalne stojace auta obmedzuju vyhnutie sa vytlku...
07. január 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/3722/vytlky-na-janotovej

aktivita vytlku sa opakuje.. asi je to vulkanickou cinnostou.. alebo je to o pretazenim mostika.. alebo zeby nespravna technologia opravy?..
co je lacnejsie..
16. január 2016

Monika

Tento vytlk tu je rok co rok. Vzdy ho nejak lacno zaplataju a koniec. Minulu zimu ho opravili a kym zima skoncila, bol tam zas.
Nahoda? Nemyslim. Podla mna by sa nic nestalo, keby tam natiahli kompaktny novy asfalt (nemam na mysli trojrocnu pravu kedy o ostane rozkopane a nikto s tym nic nerobi).
Co sa tyka parkujucich aut na moste - urcite nepomahaju, plus ze je to zakazane.
Zlta ciara pomoze z kratkodobeho hladiska, ale myslim ze problematiku parkovania treba riesit komplexnejsie.
18. január 2016

MARTIAN vola zem

parkovanie pokial nie su vbudovane nove parkovacie miesta vyriesi - zachytne parkovisko most La Franconi, a Iuventa...inak je vsetko ilegalne.. parkovanie vo vnutroblokoch, na chodníkoch alebo na terasach..alebo ako v tomto pripade na moste ako denne vidíme...samosprava nekona, policia neriesi a cezpolni devastuju...zacnite pani M. od seba.. mate kde parkovat? ked nie skuste od seba.. ja a moja rodina si kupila drahe garazove miesto!
18. január 2016

Monika

Mily pan "no ty koki?" ja by som si kupila tiez, keby bolo kde, lenze v okoli nasho panelaku ziadne k dispozicii nie su. Ja na moste neparkujem, od seba som zacala davnejsie.
Na MiU KV som uz druhy rok na cakacke aspon na rezervaciu, ale uz sa neprideluju. CP-ckari stoja cely tyzden na tom istom mieste, blokuju ho a na vikend idu domov.
Tie zachytne parkoviska by bola dost vyhra si myslim, lenze to bude chciet nejak podchytit a donutit cp-ckarov aby parkovali tam.
Ale to by uz nemusel byt problem
02. február 2016

Lukas

Na Janotovej ulici na moste sa šíri od stredu cesty výtlk, ktorý už v jednom smere nie je možné obísť. Výtlk sa každým dňom zväčšuje, bolo by načase cestu opraviť. Ďakujem.
08. február 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

v piatok nahlasene statnej policii, aby riesila spravcu komunikacie, nakolko je bezpecnost akutne ohrozena na tejto ceste....uvadzam ze nahlaseny vytlk na botanickej ani nie po tyzdni opraveny..
15. február 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

Sme vo finále.. uz len zoparkrat urgovat a bude opravene...?!
17. február 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

opraveny?...
22. február 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

skusenost z podnetu.. po nahlaseni statnej policii akutnost oznacit nebezpecny chodnik, spravca konal do tyzdna a opravil vytlk.. cize keby nebol spravca cez statnu policiu upozorneny tak by to bolo az ....neopravene..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania