Obchodná prevádzka Staviteľská ulica

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
ŽABÍ MAJER 01. decembra 2015

Ako je možné, že pán Richard Beňuš legálne podniká v záhradkárskej oblasti s firmou PNEU-ONE s.r.o. zapísaná v obchodnom registri od 28.12.2012 predtým firma PNEUSERVIS R.B.r.s.o., zapísaná v obchodnom registri od 15.06.2009 s nelegálnou stavbou viď obrázok.
http://www.pneu-one.sk/ Adresa: Staviteľská, 831 04 Bratislava, Telefón: 0910 322 088
Popis firmy: Kompletné prezutie osobných a úžitkových vozidiel do 3,5t. Uskladnenie a ošetrenie pneumatík. Predaj nových a jazdených pneumatík. Čistenie interiérov. Tepovanie interiérov.
http://www.pneu-one.sk/pneuservis-rb/8-MAPA-POLOHA
Predtým firma Richard Beňuš - PNEUSERVIS R.B.r.s.o.
IČO spoločnosti: 44841744
http://firmy.baportal.sk/2311/richard-benus-pneuservis-r-b-r-s-o/
Ďakujeme za odpoveď. Záhradkári - Žabí Majer.

04. január 2016

Odpoveď samosprávy

Na základe vykonaného štátneho stavebného dohľadu bolo zistené, že stavba pneuservisu nie je povolená príslušným stavebným úradom. Stavebník bol ŠSD vyzvaný na zjednanie nápravy - podanie žiadosti o dodatočné povolenie stavby s príslušnými dokladmi. V 09/2015 doručil Mestskej časti Bratislava – Rača žiadosť o dodatočné povolenie stavby: „pneuservis“. Vzhľadom na neúplnosť podkladov potrebných na posúdenie stavby stavebný úrad vyzval stavebníka na doplnenie podania a zároveň konanie prerušil na 90 dní odo dňa doručenia rozhodnutia. Mestská časť Bratislava – Rača vedie proti stavebníkovi priestupkové konanie za užívanie stavby bez povolenia.

Nie je v kompetencii mestskej časti riešiť problematiku povoľovania podnikateľskej činnosti. S uvedeným podnetom je potrebné obrátiť sa na Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava, na základe čoho povolil činnosť uvedenej prevádzky.

So srdečným pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.