Vyvalené koše

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý

Na hradzi pozdlz Chorvatskeho ramena su vyvalene dva kose - jeden blizsie k pontonovemu mostiku a druhy k betonovemu mostiku. Prosim o opravu - spatne osadenie a zabetonovanie kosov tak, aby mohli sluzit svojmu ucelu. Dakujem.

15. december 2015

Odpoveď samosprávy

Osadenie jedného koša pracovníci Miestneho podniku verejnoprospešných služieb Petržalka už zabezpečili. Druhý kôš bol odcudzený, poškodená konštrukcia bola odstránená a bude opravená na jar, kedy zabezpečíme aj doplnenie koša.

mestská časť BA-Petržalka
15. december 2015

Odpoveď samosprávy

Osadenie jedného koša pracovníci Miestneho podniku verejnoprospešných služieb Petržalka zabezpečili. Druhý kôš bol odcudzený, poškodená konštrukcia bola odstránená. Obnovenie koša zabezpečíme na jar.

mestská časť BA-Petržalka
15. december 2015

Janka Kozikova

Dobry den,
dakujeme za osadenie jedneho kosa, zial, nepovazujem ale za dobre riesenie druhy kos doplnat aj az na jar. Odpadky su celorocne, takto budu koncit na zaleni v okoli kanala. Chybajuci kos bol jediny v dost sirokom okoli, navyse momentalne je tam nova siroka lavka cez kanal a nove chodniky, tento kos bol vlastne v krizovatke pomerne frekvetnovanych ciest. Navyse smerom k Nam. Hraniciarov, ked prejdete na druhu stranu kanala, tak ziaden dalsi kos nenajdete aspon v okruhu 400 metrov. Prosim vas o prehodnotenie a osadenie kosa skor. Pripadne by sa mohol doplnit smetny kos aj k novovzniknutemu chodniku smerom k Nam. Hraniciarov na opacnej strane kanala.
Dakujem za porozumenie.
22. február 2016

Janka Kozikova

Dobry den, dnes uz to velmi pripominalo jar a kos stale nikde. Cakame uz skoro tri mesiace. Mozete prosim blizsie specifikovat, co sa tym "na jar" mysli? Mali by ste vidiet tie mnozstva ludi, rodin, deti, cyklistov, psickarov, ktori sa po hradzi pohybuju
21. marec 2016

Janka Kozikova

Dobry den, vcera bol prvy jarny den a kos stale nikde. Opatovne by som sa chcela opytat na termin jeho osadenia. Dakujem.
08. jún 2016

Janka Kozikova

Chcem opat pripomenut chybajuci smetny kos na hradzi pri Chorvatskom ramene. Uz na jeho nahradu cakame vyse pol roka, neverim, ze za ten cas nie je mozne jeden kos osadit
08. jún 2016

Janka Kozikova

Inak - pri tomto useku hradze, tj medzi Bosakovou a Rusoveckou cestou, chybaju celkovo tri kose z povodne osadenych, dva chybaju uz dlhodobejsie. Urgentne ziadam ich nahradu - kde nie su kose, tam sa hromadi odpad. Dakujem.
17. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Momentálne je v okolí Chorvátskeho ramena v úseku Mlynarovičova – Jungmanova osadených po oboch stranách ramena 6 košov na odpad, tento počet považujeme za postačujúci.
V roku 2019 nie je plánované zvyšovanie počtu odpadových nádob v rámci k.ú. Petržalka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania