Estetický čin

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter 15. decembra 2015

Pred Primacialnym palacom sa primator rozhodol osadit klzisko. Miesto toho aby technologia bola umiestnena k stene budovy a prekryta nejakym stanom, tak to dali do stredu namesia, a clovek ma pocit ze je na stavenisku a nie v historickom centre. Je to vysledok kvalitnej prace celeho jeho teamu , ako im to pali a co vsetko vedia pre Bratislavu a obyvatelov zariadit. Vo Viedni by uz bola polovica ralizatorov tohoto barbarskeho cinu bez prace.

15. december 2015

Tomas

Najsmiesnejsie na tom celom je fakt, ze primator dlhe roky zil na "zapade" a mal by v tychto veciach vediet co k comu... Cele to klzisko je cudne ci svojim tvarom alebo velkostou... Uz ked, tak urobit to na styl ako v Avione, samozrejme zo spolupracou sponzorov. Ked sa chce, vsetko sa da.... Len nie takto...
15. december 2015

Červeňanová

dnes som tadiaľ išla, veru nevyzerá to pekne
08. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Zámerom hlavného mesta bolo rozšíriť ponuku počas vianočných trhov aj ich rozšírením na Primaciálne námestie spolu s klziskom. Bolo to prvý krát, kedy bolo klzisko na Primaciálnom námestí. Vzhľadom na vyťaženosť námestia zároveň musela byť zachovaná jeho priechodnosť, preto bolo klzisko osadené do stredu námestia. Pretože sme nechceli plastové "klzisko", ale skutočný ľad, chladiaca technológia sa nedá celkom skryť. Je však čiastočne zakrytá stenou. Všetci zainteresovaní si uvedomujú, že to nebolo najdokonalejšie riešenie, išlo o pilotnú prevádzku takéhoto zariadenia na tomto námestí. Poučení však budeme vedieť lepšie sa pripraviť na budúci rok. Zároveň dúfajúc, že budeme mať toľko financií ako má Viedeň, aby to tu tak vyzerať tiež tak dokonale.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
08. január 2016

Červeňanová

Odpoveď Oddelenia komunikácie a marketingu nevyriešila podnet, len vysvetlila zámer pracovníkov magistrátu, t.j. spestriť ponuku pre návštevníkov Vianočných trhov. Prajem si, aby im táto snaha v budúcnosti vychádzala čo najlepšie. Hlavne aby vedeli, že to nie je len o peniazoch, ale aj o doťahovaní detailov pri práci.
08. január 2016

Peter

Tak neviem, ked je nieco nove , tak to musi byt zle? Vsak aj nove veci mozu byt super, len pri tom treba rozmyslat. To je cely problem, ze s tym co je na magistrate sa da zvladnut len kvalita podpriemernej urovne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania