Tetris áut

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Peter 09. novembra 2012

Dokaze prosim vas niekto zabranit parkovaniu na trave. Tento parkovaci tetris je tu denne a tie kamene asi nemaju svoj efekt. dakujem

info: http://goo.gl/maps/Latj0

12. november 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

o uvedenom probléme vieme, avšak spomenutý pozemok s parc. č. 3574/5 patrí súkromnej firme PRO HABITAT, s.r.o., tým pádom mestská časť nemôže vykonávať na tejto ploche žiadne úpravy, montáž zábran, ani nijakým spôsobom zasahovať do pozemku. V susedstve tohto pozemku sa nachádza pozemok patriaci do správy mestskej časti Petržalka, ktorý bol rozjazďovaný vodičmi parkujúcimi práve na vyššie spomínanej parcele. Na tomto pozemku sme 5.11.2012 osadili 10 ks kovových zábran, ktoré by mali zamedziť rozjazďovaniu verejnej zelene (foto v prílohe).

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
12. november 2012

Peter

a to ked tam niekto parkuje na trave nemoze ani dostat pokutu od MP? ze ci ma zmysel volat MP, ked auta parkuju sice na travniku ale nie na majetku mc petrzalka?
12. november 2012

Lolo

Ak to sukromne, tak policia to riesit nebude aj ked to je travnik ( aspon tak mne povedali ked som volal ) . Bohuzial.
12. november 2012

E

co je sukromne je sukromne netreba do toho pchat nos
12. november 2012

R

Parkovanie aut na cudzom pozemku moze rieit majitel pozemku v spolupracii so statnou policiou, ako ma informovala mestska policia. Oni su, ako z nazvu vyplyva mestska, tak ked niekoho budem zabijat na sukromnom pozemku, tak to nebudu riesit :D Az k takymto absurdnym odpovediam sa obcas dostanete pri telefonatoch na cislo 159. :D
13. máj 2013

Peter Peter

niketo uz tie stlpiky vyvalil... smutne...
17. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

o vylamovaní kovových zábran do zelene mestská časť Petržalka vie, avšak je takmer nemožné aj napriek častým obhliadkam mestskej polície tomu zabrániť. Môžeme len vyjadriť ľútosť, že k takémuto vandalstvu dochádza a tým sa marí naša snaha o udržiavanie zelene. Zároveň to stojí nemalé finančné prostriedky, ktoré by sme mohli využiť aj inde.
Dve zábrany z Hálovej ulice máme uskladnené v priestoroch miestneho úradu a budú opätovne osadené na Hálovej ulici na pôvodných miestach.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
18. máj 2015

Mária

Mestský ani nereagujú akože mrtvy chorbák. Štátny povedali, že sa jedná o súkromný pozemok, že do toho nebudú pchať nos,...miestny úrad mi povedal, že nech sa ludia nestarajú, že je to súkromný pozemok, že nikoho do toho nič:
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/10272/travnik-tentokrat-ako-parkovisko-vlarska

Všetkým treba odkázať: ked si v strede mesta na súkromnom pozemku urobím bitúnok bude to OK?. Ked si tam urobím cintorín zvieratiek bude to OK? Ked tam budem vraždiť ludí bude to OK? Všetkým štátny ORGÁNOM, naštudujte si cestný zákon...ako napr. auto patrí na cestu...na trávniku môže napr. vytiecť olej a vznikne ekologický problém a pod....
08. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe uvedeného považujeme tento podnet za vyriešený.
Kto? MČ Ba-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania