Naplavený štrk na ceste

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 12. novembra 2012

Naplavený štrk na križovatke Kremeľská-Hadia Cesta v Devíne. Kopce naplaveneho štrku ktore nema kto odpratat, navyse po kazdom väčšom daždi strku len pribuda

14. február 2013

Odpoveď samosprávy

Naplavený štrk na Križovatke Kremeľská - Hadia cesta bol na komunikáciu naplavený z chatovej osady po silnom daždi. Štrk bol z komunikácie II. triedy, ktorá je v užívaní Magistrátu hl. mesta urýchlene odstránený a cesta pozametaná.

Ing. Radová, ref. výstavby a územného plánovania - MČ Bratislava - Devín
19. február 2013

Peter

Naplavený štrk na Kremeľskej je neustály problém, nielen na krožovatke s Haďou cestou. Taktiež na ďalšej odbočke cca 70 m za Haďou cestou smerom na DNV (myslím Spätná cesta, aj keď jej pomenovanie nikde nie je uvedené) je po každom daždi enormne naplavený štrk, blato a prach, ktorý sa vylieva po Kremeľskej minimálne ďalších 100 m. Táto časť nebola vyčistená a pozametaná minimálne 2 roky, enormne sa tam práši a znepríjemňuje to bývanie všetkým čo majú domy priamo pri Kremeľskej.
20. február 2013

Palo

jedina vec ma stve ze ten strk sme si nakoniec odstaranili sami, miestny urad s tym nema nic spolocne :( ak by sme to nechali na nich je tam bordel doteraz.
19. marec 2013

dusan

radsej by uz tu cestu mohli konecne vybetonovat/vyasfaltovať. su tam rodinne domy a ta cesta (hadia) je otrasne upravená. prečo mestska časť ´to nerieši?
25. marec 2013

abc

Ono je to tak, ľudia si postavali domy smerom na Devínsku Kobylu a teraz sa divia, že je tam iba poľná cesta, ktorá je logicky (keďže steká z kopca zemina pri každom daždi) naplavená cesta zeminou. Nuž ľudia, nestavajte si domy v chatovej oblasti, alebo sa vyskladajte na multifukčné zametacie vozidlo a spravujte si tam poriadok sami.
25. marec 2013

cba

no mily abc, "polna cesta" v spominanej lokalite nie je vobec ziadna, vsetko su asfaltky ale v katastrofalnom stave zaplavene bordelom tak, ze pomaly ani asfalt nie je vidiet . keby ti pred dom tieklo blato, a nie si pripad, co ma dom v chatovej oblasti, asi by si pisal inak ako tieto hluposti.
26. marec 2013

Palo

polna cesta? su to normalne ulice a domy maju pridele popisne cisla. Takze?
02. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Ako je zrejmé z odpovede od MČ Devín, cesta už bola uprataná a je upratovaná pravidelne v rámci harmonogramu.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania