Rozbitá cesta Hornbach - Devínska Nová Ves (aj opačný smer)!

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

Vyriešený
meno
Michal Horvath 05. februára 2016

Maximalne vytazena pristupova komunikacia do Devinskej Novej Vsi je zase totalne rozbita od Hornbachu (vynimajuc kratky usek cesty pri penzione Pegas resp. Galloper) po Devinsku Novu Ves. Auta sa vyhybaju vytlkom, tak isto aj autobusy MHD, co zapricinuje zase kolizne a nebezpecne situacie. Bude toto niekto uz konecne riesit? Je pre mna absolutne nepochopitelne, ked vidim vozidlo cestarov (raz za rok -tak oslavujem), ako "plataju" diery "pluvanim nejakej podivnej zmesi", ktora je do 3 mesiacov zase prec. Nechapem, ako je mozne, ze ked zamestnanec firmy, ktora "lepi diery" ide postupne a "lepi" kazdy treti vytlk!!! Prosim Vas, aky to ma potom vobec zmysel? Ved je to zbytocne plytvanie investiciami! Kontroluje to vobec niekto? Platim dane a ako podnikatel aj cestnu dan, kde su tie peniaze???

08. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

komunikácia medzi NC Bory a Devínskou Novou Vsou je v majetku a správe Hlavného mesta Bratislavy.
Váš dotaz a podnet odstupujeme na riešenie na Magistrát.
Predpokladám,. že z ich strany bude Vami vznesený podnet riešený.

S pozdravom



Ing. Karol Oreský
Vedúci oddelenia výstavby, dopravy a životného prostredia
Miestny úrad Devínska Nová Ves


12. február 2016

Lubo

tieto kecy si odpustite, magistrát opakovane naše žiadosti posiela do... s tým, že v minulom roku bola táto cesty "kompletne" opravovaná... kompletne? dva pásy dlhé cca 50 metrov na ceste dlhej niekoľko kilometrov????? Tak tlačte vy ako mestská časť na to, aby sa cesta opravila, riešte obslužnosť Vápenky (kde kamióny i busy zmluvnej dopravy VW parkujú a denne tadiaľ prechádzajú) a riešte kamióny, ktoré tadiaľ obchádzajú diaľnicu medzi BA a Stupavou!!!! Cesta 505 nebola nikdy určená na kamiónovú dopravu a denne pritom do Vápenky zájde aj stovka kamiónov a busov kadiaľ? Cez cestu 505!
12. február 2016

Lubo

apropo, kto oreže stromy, ktorým kamióny strhávajú konáre na cestu?????
12. február 2016

Michal Horvath

tie blaguss-acke megasetry (autobusy), ktore odbocuju z/do "presskamu" su velmi vhodne na danu minikrizovatku,plus zastavka MHD a ako bonus policajti ktori meraju v danom useku 50tku po 23:00 -ked je uz davno po premavke. A to vazne niekto vyhlasil ze komunikacia bola kompletne zrekonstruovana??? to nemyslite vazne :))) no nic ine nam nezostava, len pravidelne pisat staznosti na magistrat, nech sa tym zaoberaju kazdy mesiac -a skusia mi neodpovedat do 30dni. uz ma to (a nielen mna) prestava bavit -kamarat sa na spominanej krizovatke skoro zabil, nie jeho vinou, ale prave kvoli zlemu povrchu vozovky a magorovi s kamionom. To budeme cakat kym sa tam nezabije clen rodiny nejakeho papalasa z magistratu?? alebo niekto iny? lebo na Sk to funguje bohuzial asi iba vtedy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania